La ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats durant aquest pont de desembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha ampliat horaris i activitats durant aquest pont de desembre, amb més sessions diàries dels tallers científics i visites guiades al Museu de les Ciències, així com projeccions a l’Hemisfèric. En l’Umbracle es podrà visitar l’exposició del ‘Passeig de l’Art Interval’.

El Museu de les Ciències obre els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre des de les 10.00 hores a les 19.00 hores. Durant aquests dies, es programen els següents tallers de ‘La ciència a escena’: cada dia, ‘Màgia Química’ a les 11.30 hores, ‘Fred, fred “a les 17.15 hores i’ Horror al buit ‘a les 16 hores.

El taller ‘Científic per un dia’ està programat cada dia a les 12.30 hores. L’entrada al taller és de 3,50 euros per persona, sense necessitat de comprar l’entrada al Museu.

Es tracta de demostracions en què, guiats pels animadors científics, el públic participa en experiments en directe entorn als canvis d’estat, el concepte de pressió i diverses reaccions químiques.

Durant aquests dies també es programen visites guiades a les exposicions ‘Els Nostres Dinosaures’ i ‘Spinosaurus. El gegant perdut del Cretaci ‘, a les 11.00 hores, 13.00 hores i 16.30 hores. A més, hi ha visites guiades gratuïtes a l’exposició ‘Una autopista darrere de l’endoll’. L’oferta es completa amb el ‘Teatre de l’Electricitat’, ‘Simulador Espacial’ o ‘Cub de Projecció Infinita’, a l’exposició ‘Gravetat Zero’, entre d’altres propostes.

Per als més petits, al Museu dels Ciències s’amplien sessions del ‘L’Espai dels Xiquets’ des de les 11 fins a les 19 hores, i experiència ‘FRATO’, de 11 a 19 hores, les dues activitats estan incloses en l’entrada general al Museu.

En la programació infantil de la Ciutat dels Arts i els Ciències, destaca la nova pel·lícula de l’Hemisfèric ‘Robinson Crusoe 3D’: animació infantil a cinema digital 3D que presenta les increïbles aventures d’un nàufrag i la seva convivència amb els habitants de l’exòtica illa de la qual intenta escapar. Hi ha sessions el dijous 7 i el divendres 8 a les 11 hores; el divendres a les 19 hores, i el dissabte 9 i el diumenge 10 a les 12, 17 i 19 hores.

L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 a les 20 hores. Els espectadors poden triar tots els dies entre les següents projeccions: les pel·lícules IMAX ‘El Secret de Jean-Michel Cousteau’, ‘Viatge a l’espai. Propera parada: Mart ‘,’ America Wild. Parcs naturals ‘o cinema digital 3D amb’ Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D ‘.

Al Passeig de l’Art de l’Umbracle destaca l’exposició ‘Interval’, de lliure accés, composta per nou escultures de formigó armat i acer de l’artista Ruud Kuijer. En aquest mateix espai, en l’Umbracle, els visitants poden gaudir també de forma gratuïta del ‘Jardí d’Astronomia’, que reuneix mòduls interactius sobre el Sol i la Lluna.

 

Informació i Foto: http://www.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: