La Càtedra Vectalia de la Universitat d’Alacant organitza una jornada sobre la descarbonització en el transport

Aquest dimarts 27 d’abril l’agenda de la sostenibilitat té una cita per reflexionar sobre la transició cap a un transport sostenible a la webinar: “L’hora de l’hidrogen. La descarbonització en el transport “. La Càtedra Vectalia Mobilitat de la Universitat d’Alacant i l’Associació de Transports Urbans i Col·lectius – ATUC- han organitzat aquesta jornada amb inscripció gratuïta en aquest enllaç.

La jornada s’estructura en dues parts diferenciades. Una primera part, inaugurada per la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, en la qual els ponents exposaran la seva visió tècnica sobre la situació en què es troba el sector de la mobilitat en matèria de descarbonització. El president de ATUC, Miguel Ruiz, posarà el focus de la seva ponència en la visió dels operadors que gestionen la mobilitat a Espanya. Aquesta ponència servirà per posar en situació als assistents i donar pas a la intervenció de la secretària d’el Ministeri de Transport Mobilitat i Agenda Urbana, María José Rallo. La representant de l’Ministeri que presideix José Luis Ábalos se centrarà en els fons europeus Next Generation i l’hidrogen per al transport. Aquesta primera part acabarà amb la intervenció de el president de l’Associació Espanyola de l’Hidrogen, Javier Brey, que dissertarà sobre l’ecosistema nacional amb relació a la utilització de l’hidrogen en la mobilitat i el paper de la seva associació en el seu impuls.

La segona part d’aquesta cita virtual seguirà el format de taula rodona i estarà moderada pel director d’Innovació i Projectes de Vectalia, Rubén Darío Urrestarazu. En aquest debat hi participaran: el responsable de Desenvolupament Global d’Hidrogen a Iberdrola, Jorge Palomar que parlarà sobre les infraestructures de proveïment i el desenvolupament dels corredors d’hidrogen verd; Maribel Rodríguez de Green Hydrogen Business Development de FRV que farà una presentació sobre el potencial de l’hidrogen en la mobilitat i l’impacte de la rendibilitat en els models de negoci; el gerent de disseny de productes i sistemes energètics de Repsol, Javier Aritegui que centrarà la seva intervenció en les solucions per a la producció competitius de l’hidrogen i el seu subministrament a l’mercat; i el director general de Solaris-CAF, Kepa Mindikute centrant la seva intervenció sobre els usos finals de l’hidrogen en els mitjans de transport “. La jornada, que compta amb la col·laboració de el Club Informació, finalitzarà amb un debat i preguntes per part dels assistents.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: