La Càtedra Germàn Bernàcer de la Universitat d’Alacant lliura els premis a l’Excel·lència Acadèmica

La Càtedra Germà Bernàcer lliura els seus Premis a l’Excel·lència Acadèmica cada any en el transcurs dels solemnes actes de graduació de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i de la Facultat de Dret. Una cosa que no ha succeït aquest curs a causa de la cancel·lació d’aquestes a causa de les restriccions derivades de la pandèmia que ens assota. En el seu lloc, la càtedra ha optat per un format reduït i amb aforament restringit per al lliurament formal de la tercera edició dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica Càtedra Germà Bernàcer (curs acadèmic 2019/2020) que s’ha celebrat aquest dimecres al saló d’actes de l’edifici que porta el nom de l’matemàtic que dóna nom a la càtedra a la Universitat d’Alacant “Germà Bernàcer”.

La rectora, Amparo Navarro, ha presidit l’acte que ha començat a les 12.30 hores i en el qual també han participat la directora de la Càtedra Germà Bernàcer, Enar Ruiz, el president de l’Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer, Pedro Algarra, el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz, el degà de la Facultat de Dret, Jaume Ferrer i socis dels despatxos que formen el Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer.

Navarro ha felicitat els premiats i també a la càtedra per “una iniciativa que destaca l’esforç i l’excel·lència”. La rectora de la Universitat d’Alacant es va dirigir als estudiants guardonats per assegurar-los que “amb aquest guardó que reconeix l’esforç i dedicació que heu demostrat, us convertiu en ambaixadors de la nostra universitat i també d’un il·lustre economista, com Germà Bernàcer”.

La directora de la Càtedra Germà Bernàcer, ha estat l’encarregada de conduir l’acte i ha recalcat que aquests premis són una mostra de l’objectiu de la càtedra “aportar coneixement, innovació i talent a la societat”.

Els degans de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i de Dret, Raúl Ruiz i Jaume Ferrer també han intervingut. Ruiz ha destacat que l’excel·lència “no és tan sols la suma de qualificacions. Representa l’esforç, tenacitat, resiliència, i capacitat de treball “i ha ressaltat que” és també un mèrit compartit a través de companys i també d’una universitat pública “que ofereix els recursos per assolir uns” èxits que han de repercutir en la societat ” . Ferrer, per la seva banda, ha felicitat tant als estudiants per l’excel·lència assolida com a la Càtedra German Bernàcer per la seva aposta a reconèixer el talent i premiar-lo.

Els guardons es lliuren a aquells estudiants que han obtingut expedients acadèmics destacats a l’concloure els seus estudis a les Facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i de Dret en el curs acadèmic 2019/20; estudis relacionats amb els camps d’actuació dels socis de l’Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer.

En total es lliuren 9 premis per als graus de Publicitat i Relacions públiques; Sociologia; Treball Social, Administració i Direcció d’Empreses (ADE); Economia i els dobles graus en Turisme i ADE i Enginyeria Informàtica i ADE per part de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i per Dret i el doble grau en Dret i ADE, de la Facultat de Dret. Uns premis que es componen d’un diploma acreditatiu i d’una remuneració de 250 euros per a cada un dels estudiants que han destacat en les seves respectives titulacions per les seves brillants expedients acadèmics.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: