La Càtedra de Transformació del Model Econòmic Valencià fa balanç del seu treball en la Universitat d’Alacant

La Càtedra de Transformació de l’Model Econòmic Valencià de la Universitat d’Alacant, juntament amb el Grup d’Investigació de Mercat Immobiliari i Economia Monetària de la Universitat de València (MIEM), han organitzat un seminari semipresencial divendres que ve per presentar els resultats inicials dels treballs de recerca que s’elaboren en els àmbits d’interès de la càtedra.

La trobada se celebrarà demà a partir de les 12 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar des d’aquest enllaç.

El seminari abordarà en primer lloc “Els Fons de recuperació i debilitats estructurals de l’mercat de treball” a càrrec de Manuel Sanchís i Marco de l’MIEM. A continuació Paloma Taltavull de la Pau, directora de la Càtedra de Transformació de l’Model Econòmic Valencià de la Universitat d’Alacant presentarà “Mobilitat de la població a la Comunitat Valenciana. Els efectes sobre les àrees urbanes “. Ignacio De Angelis de la Universitat Andina Simón Bolívar i membre de l’MIEM intervindrà amb “Amèrica Llatina davant de la transformació tecno-econòmica global” i finalitzarà Belén García-Presons (UA-EDEM-MIEM) amb “Efecte COVID” sobre els indicadors conjunturals la Comunitat Valenciana “.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: