La Càtedra de Transformació del Model Econòmic de l’UJI aprova el seu pla d’actuació

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat Jaume I, reunida el dimarts 1 de juny, ha aprovat el pla d’actuació de la Càtedra per als pròxims mesos.

A través de videoconferència, en la reunió van participar, per part de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, M. Dolores Furió, nova directora general de Model Econòmic i Finançament; Julio Andrade, subdirector, i Miguel Ángel Vivas. Per part de l’UJI, hi van intervenir Modesto Fabra, vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació; Xavier Molina, director de la Càtedra; Lluís Martínez, professor, i David Beltrán, del Programa de Patrocini i Mecenatge.

Impulsada per la Universitat Jaume I i la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, la Càtedra té com a objectiu el foment del coneixement i difusió de temàtiques relacionades amb la transformació de l’actual model econòmic de la Comunitat Valenciana cap a un de més competitiu, basat en la innovació, el coneixement, l’obertura a l’exterior i sostenible des d’un punt de vista mediambiental, productiu i social.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: