La Cantera Albinegra serà un pilar fonamental en el CD Castelló

L’entrada de capital Albinegro SL com a màxim accionista al CD Castelló té, com a primeres conseqüències, un ferm i clar compromís en la formació i progressió de les promeses albinegras.

El CD Castelló va fer oficial ahir l’acord que va establir Capital Albinegro SL per a la compra del paquet accionarial que tenia Orbit Access SL del Club. El grup, liderat pel president de la Fundació Albinegra i també el CD Castelló, ha tornat a fer-se amb el control de la majoria accionarial de l’entitat albinegra.

Vicente Montesinos ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per explicar els detalls del nou projecte per a l’entitat. «El Castelló torna a estar en mans de gent que sent l’ànima d’aquest club», ha iniciat el president orellut a la sala de premsa de l’Estadi Municipal de Castalia. Una compareixença que, entre altres temes, s’ha tractat la bona feina feta fins a la data en la gestió de la Pedrera del CD Castelló.

A més, l’entrada de Javier Heredia en el Consell d’Administració del CD Castelló SAD i l’important paper que tindrà Àngel Dealbert a la Direcció Esportiva al CD Castelló reforcen els objectius que persegueix la Fundació Albinegra. Uns objectius que, més enllà de seguir fomentant el sentiment albinegre, se centren en el creixement de la Pedrera Albinegra perquè l’educació, formació i progressió dels / de les futbolistes de les categories inferiors del conjunt albinegre -tant CD Castelló com CFP Castalia- tinguin la presència i el protagonisme en la gestió i planificació del CD Castelló.

 

 

Informació i Foto: Fundació Albinegra

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: