La campanya de Nadal de Comerç homenatja els clients i les clientes més fidels adaptant els rètols dels establiments amb els seus noms

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa la campanya de Nadal, la més important de tot l’any per al comerç local de la ciutat, que enguany porta per lema “Rètols compartits”. La iniciativa posa el focus en la clientela més fidel, a qui s’homenatja adaptant el rètol original de cinc comerços afegint-li el nom d’alguns dels seus compradors i compradores habituals. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat que “és una campanya molt emotiva amb la qual volem donar suport al comerç local de la ciutat en un moment importantíssim de l’any i ho fem homenatjant i valorant al màxim la relació amb la clientela més fidel”.
 

La campanya pretén destacar la fidelitat dels compradors i les compradores habituals del xicotet comerç de la ciutat de València. “Sabem que comprar prop ens apropa i d’eixa forma hem ideat esta campanya”, ha explicat Galiana. Per fer possible la iniciativa s’han triat cinc rètols emblemàtics i s’han adaptat afegint el nom de clients i clientes fidels. “Tot, usant els mateixos materials i respectant al màxim el rètol original perquè durant unes setmanes eixes persones se n’adonen de la importància que té el seu gest, la seua voluntat de comprar en el comerç de proximitat” i donant-los la sorpresa de vore que “d’alguna manera eixe establiment també és d’elles i ells”. “És un bonic gest que ens continua recordant la importància i el valor de comprar en el comerç local”, ha afirmat el regidor.

L’objectiu de les campanyes de Nadal de la Regidoria de Comerç és incentivar i posar en valor la compra en el xicotet comerç de la ciutat, sobretot en una època on la compra és major, com és el Nadal. “Enguany hem volgut donar un gir i fer visibles a eixes persones que fan que estos comerços continuen existint, que porten comprant i consumint en eixos locals tota la vida i que passen a formar part de la família d’eixos establiments”, ha explicat Galiana.

El regidor ha agraït la bona acollida i la predisposició dels comerços per dur endavant esta campanya i ha destacat la reacció dels clients i clientes homenatjats.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: