Koba Leïn (jugador del Valencia CF) “Estic molt content per sumar minuts, és un orgull i tinc ganes de més”

Koba Leïn està creixent i aprofitant cada minut amb el primer equip. El centrecampista del València CF, que va renovar el contracte amb el Club l’estiu passat, està decidit a seguir aprofitant la confiança del Club i de Bordalàs, tal com demostra sobre la gespa en cada oportunitat i com reconeix en aquesta entrevista amb VCF MEDIA.

Protagonisme amb el primer equip

Estic molt content de sumar minuts amb l’equip. És un orgull i ganes de més. És important sumar minuts i ajudar lequip. Jugar és el més important per a un jugador.

Confiança del míster i el cos tècnic

Des que el míster ha arribat he crescut com a jugador, sobretot en el dinamisme al camp i en el físic. És el que noto al camp, que he crescut en aquests nivells. El míster sempre està donant consells i això al final hi ajuda. Estic creixent.

Un exemple en què es fixa

Un jugador que m’agrada? A nivell de dinamisme, Kanté, un migcampista que recupera moltes pilotes.

Una família a l’Acadèmia VCF

Estic vivint amb la meva família i cada partit que juguem a casa estan recolzant l’equip i el grup. Estan molt contents per mi i el meu creixement. La meva germana petita juga al VCF Femení ‘D’, està molt contenta i jo també estic content per ella, que està gaudint aquí al club. Estic intentant veure els seus partits per ajudar-lo. M’escolta.

Els seus suports dins del vestidor

Sobretot els francesos, com Diakhaby i Foulquier, ajuden els joves i això ens fa créixer. D’aquí poc juguem la Copa del Rei i tinc ganes de tornar a aquesta competició perquè és una cosa important.

La importància del suport a Mestalla

És veritat que aquí a Mestalla estem bé amb el suport de l?afició i crec que per guanyar és la millor manera. Crec que ho donarem tot i es notarà. Espero que fem un gran partit i amb porteria a zero, el més important. Si defensem bé, segur que farem gols.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: