Kerakoll patrocinarà el frontal de la samarreta del Llevant UD per al partit contra l’Atlètic de Madrid

Informació i Foto: http://www.levanteud.com

L’empresa italiana Kerakoll ha volgut “jugar” amb el Llevant el partit de demà contra l’Atlètic de Madrid, que es disputa a les 20:45 hores al Ciutat de València, i per això la seva signatura apareixerà en el centre de les samarretes de els nostres jugadors.

Kerakoll és la primera empresa al món en oferir una solució global en materials i serveis de GreenBuilding per construir i viure respectant el medi de l’ambient i benestar de la llar.

sobre Kerakoll

Kerakoll representa el GreenBuilding, la nova filosofia de construcció de baix impacte mediambiental per a la salut i benestar de les persones.

Pensen, dissenyen i realitzen solucions innovadores orientades al medi ambient ia la millora de la salut i de la qualitat de vida mitjançant materials de construcció eco-compatibles i naturalment transpirables per prevenir les principals patologies derivades de la contaminació en interiors.

La seva visió és representar el GreenBuilding com la nova filosofia de construcció de baix impacte mediambiental, promoure una millor qualitat en els espais on habitem a nivell global i ajudar a les persones a viure millor.

En quaranta anys d’activitat, Kerakoll ha tingut un desenvolupament que li ha permès passar d’empresa líder a Itàlia a ser líder a nivell mundial.

Innovació, respecte pel medi ambient, atenció a la salut i al benestar en els espais habitats, simplicitat i autenticitat són valors que distingeixen Kerakoll.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: