Justícia licita les obres d’execució dels nous jutjats de Llíria per 17,2 milions d’euros

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha publicat al portal de Contractació del Sector Públic de l’Estat la licitació de les obres d’execució dels nous jutjats de Llíria per un import de 17.276.267,30 euros. Les empreses podran presentar ofertes fins al proper 22 de desembre ja que està previst que les obres s’iniciïn abans de l’estiu del 2022 amb un termini d’execució de 24 mesos.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha destacat que aquest tràmit “és un pas fonamental perquè, després de 15 anys, la capital del Camp del Túria tingui una seu judicial funcional, sostenible i digna” com mereix un partit judicial que atén una població de 170.000 persones repartida en 41 municipis.

El nou Palau de Justícia serà un edifici de més de 10.000 metres quadrats en sis plantes amb un aforament de 600 persones i comptarà amb dos soterranis i places daparcament.

“A més -ha explicat la consellera- serà un immoble energèticament sostenible, que estarà dotat dels més moderns sistemes d’il·luminació i climatització i que comptarà amb panells solars a la seva terrassa per al seu autoconsum gràcies a l’energia solar, similar al que ja tenim a la Ciutat de la Justícia de València ia la de Castelló”.

El nou palau de Justícia, que forma part del Pla d’Infraestructures Judicials de la Generalitat, s’ubicarà en un solar de l’avinguda de Bétera i concentrarà els òrgans i els serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents del municipi.

A la nova seu també hi haurà l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte, un espai adequat per a l’Institut de Medicina Legal, la Unitat de Valoració Integral Forense, el gabinet psicosocial i una càmera Gesell.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: