Justícia finalitza les obres de substitució de lluminàries i climatització dels jutjats de Sant Vicent del Raspeig

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha finalitzat els treballs de substitució de les lluminàries, així com la del sistema de climatització i la instal·lació de panells fotovoltaics. Les actuacions han suposat una inversió de 482.379 euros aportats pels fons europeus Feder i el programa Jessica.

El primer projecte, ha consistit en la substitució de tota la il·luminació de les cinc plantes de l’edifici que acull els jutjats de Sant Vicent on s’ha instal·lat tecnologia led que ha permès reduir la factura de la llum, així com les emissions de CO2 de la seu judicial. La inversió ha estat de 38.577 euros finançada pel programa europeu.

D’altra banda, la renovació del sistema de climatització de tot l’edifici i la instal·lació de plafons fotovoltaics ha tingut un pressupost de 389.300 euros i el segon de 54.502 provinent dels fons Feder de la Unió Europea.

D’aquesta manera, Sant Vicent del Raspeig serà el quart partit judicial de la província d’Alacant, després dels d’Alcoi, Benidorm i Elda, que comptarà amb una seu judicial sostenible energèticament. Mentrestant, avancen els treballs per a la transformació dels jutjats de Dénia, Elx, Ibi, Novelda, Oriola i Torrevella.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: