Josemi Carmona i Javier Colina obrin el cicle ‘Auditori Jazz Club’, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura a Castelló

El duo format per Josemi Carmona, a la guitarra flamenca, i Javier Colina, al contrabaix, és l’encarregat d’obrir una nova edició del cicle ‘Auditori Jazz Club’, que du a terme l’Institut Valencià de Cultura a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Serà dissabte 17 d’octubre, a les 20.00 hores a la Sala Simfònica.

 

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, destaca Javier Colina com “possiblement el contrabaix més reconegut del ‘jazz’ espanyol”, i afig: “Aquest clàssic del ‘jazz’ s’uneix a un dels músics més importants de l’Estat, Josemi Carmona, conegut per pertànyer al grup Ketama”. Junts, Carmona i Colina signen una conversa musical, un diàleg que fusiona i acosta llenguatges diferents de manera natural.

 

A Castelló de la Plana porten el treball ‘De cerca’, que compta amb la col·laboració especial i fonamental en el procés de creació de Bandolero (percussió i palmes) i dos convidats de luxe: Jorge Pardo (flauta) en ‘El incomprendido’ i La Negra (veu) en ‘Verdad amarga’.

 

En el seu concert, peces populars d’arrel llatinoamericana s’alternen amb les elegants composicions de Josemi, mentre es revelen sorprenents descobriments del ‘jazz’ i del flamenc.

 

Flamenc-‘jazz’ i talent castellonenc

 

Dins del cicle ‘Auditori Jazz Club’ hi haurà encara dos concerts més aquest trimestre. El 30 d’octubre serà el torn de Martirio & Chano Domínguez i el 20 de novembre actuarà Chema Peñalver. Sobre aquestes propostes culturals, Ribes ha afirmat: “Chano és possiblement el pianista més reconegut del flamenc-‘jazz’ espanyol i Martirio és una de les artistes més rellevants del flamenc renovat. I continuem el cicle amb Chema Peñalver, el clarinetista més important del ‘jazz’ castellonenc, i el seu treball ‘Sophisticated Clarinet'”.

 

Les entrades dels concerts es poden adquirir en la web ‘ivc.gva.es‘ i a la taquilla de l’Auditori. Tota la programació de l’IVC Castelló es pot consultar en la mateixa web, en la qual també es pot descarregar el llibret trimestral.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: