José Martí felicita la funcionària María Pilar Batet per l’obtenció del premi al millor article de 2021 de la revista Contractació Administrativa 175

El president de la Diputació, José Martí, s’ha posat en contacte telefònic des de Suera amb la cap de Contractació i Central de Compres de la Diputació de Castelló, María Pilar Batet, per a felicitar-la després d’haver-se proclamat guanyadora de la cinquena edició del premi Ruiz de Castañeda, que distingeix al millor article sobre contractació pública. El seu treball, imprés en la revista Contractació Administrativa Pràctica 175 sota el títol de ‘La compra pública d’innovació’, corresponent als passats mesos de setembre i octubre, ha sigut el més llegit en la revista d’entre tots els publicats al llarg de 2021.

El Premi Ruiz de Castañeda que atorga la revista Contractació Administrativa Pràctica (Wolters Kluwer) en homenatge a una de les figures més rellevants en l’àmbit de la contractació pública, va nàixer en 2017 per a distingir els millors articles doctrinals sobre contractació pública a Espanya i estimular la millora de la mateixa a través de la reflexió i l’anàlisi de les qüestions que preocupen els professionals del sector.

José Martí considera que el premi obtingut per Batet posa de manifest “l’elevat nivell professional dels funcionaris de la Diputació de Castelló, que es tradueix en la qualitat del bon servei que la institució presta als ajuntaments i a la ciutadania”. Segons ha expressat, és un orgull treballar amb “un personal altament qualificat i molt reconegut per instàncies externes a la Diputació”.

Borja Colón

En aquest sentit, el president també ha volgut recordar que recentment el cap del Servei d’Administració i Innovació de la Diputació, Borja Colón de Carvajal, ha sigut reconegut amb el iMm en la categoria de ‘Premi a la persona impulsora del Canvi a Espanya 2021’ per ‘Innovació Oberta en l’Administració Pública’.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: