José Martí assisteix a la inauguració de la nova seu de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) a Castelló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit aquest matí a la inauguració de la nova seu de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (*CEV) a Castelló, que està situat en l’Edifici Morú del Grau de Castelló. Martí ha destacat la «fortalesa» dels empresaris castellonencs «per a fer front als complicats reptes que ens ha posat davant la pandèmia per la Covid-19 des de fa dos anys» i ha subratllat el treball desenvolupat per la Diputació «per a estar al seu costat». José Martí ha acompanyat en la inauguració de la nova seu al president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Antonio Garamendi, que ha participat en l’acte al costat dels presidents de la CEV, Salvador Navarro, i de la CEV-Castelló, Luis Martí, entre altres autoritats.

Ucraïna

El president de la Diputació ha mostrat la seua preocupació per la invasió russa d’Ucraïna pels «terribles efectes» que tindrà ,«primer a nivell humanitari i, en altres àmbits, en l’economia mundial» En aquest sentit, incideix en què «no volem un món pervers en el qual regne la violència sobre la pau», apuntant que la invasió russa és una mala notícia per a la Humanitat i l’estabilitat global». Martí, per això, insisteix en la necessitat de «canviar les armes de guerra pel diàleg i la reconciliació», pare evitar «caure en el pou de l’odi».

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: