José Luis Maeso serà el candidat del PP a l’Alcaldia de l’Alcora

José Luis Maeso serà el candidat del Partit Popular a l’Alcaldia de l’Alcora. El comitè electoral del PP del municipi ha aprovat la designació de José Luis Maeso per encapçalar la carrera dels Populars als comicis municipals del 28 de maig. “És hora que els veïns recuperin la il·lusió, el nostre poble té futur i treballarem per aconseguir-ho, des de la humilitat, però també amb la convicció que junts podem aconseguir recuperar l’orgull de ser alcorí i aconseguirem les inversions, infraestructures i serveis que els veïns demanen i necessiten”, ha declarat.

José Luis Maeso, de 53 anys, és una persona molt estimada i coneguda a la vila per ser fill del recordat Fernando Maeso, un dels pares de la indústria ceràmica moderna, a més d’un dels impulsors d’Azuliber. Està casat, té dos fills i fa més de 30 anys que treballa com a responsable de cogeneració a l’empresa ceràmica, garantint amb la seva feina que l’Alcora tingui subministrament elèctric. A més, és aficionat a l’aviació, als esports de risc i la fotografia.

Maeso assumeix aquesta responsabilitat preocupat pel futur de l’Alcora: “Ateses les actuals circumstàncies econòmiques i socials que concorren al nostre poble, veig necessari un canvi en la gestió municipal i dur a terme polítiques reals que en garanteixin el desenvolupament en els propers anys. M’entristeix veure com els forns es van apagant, en aquest context de crisi econòmica enorme, sense que s’aposti des de la Generalitat i el Govern d’Espanya de manera decidida per un sector que és vital per a l’Alcora i Castelló. I davant d’aquesta situació, sincerament, el que esperava és que el govern municipal de l’Alcora alcés la veu i reclamés el que ens correspon amb convicció i fermesa. Nosaltres, des del PP, sí que ho farem”.

A més, ha destacat que “com a pare de dos fills, de 22 i 26 anys, considero que es pot fer molt més per generar oportunitats per a la gent jove, així com millorar els serveis municipals. Cal donar futur a l’Alcora. És una responsabilitat de tots i entre tots ho aconseguirem”.

José Luis Maeso afirma que fa al pas endavant per liderar el nou projecte del PP de l’Alcora per “la vocació de servei públic que sempre m’ha mogut. La meva motivació principal no és altra que millorar la qualitat de vida dels meus veïns i solucionar els seus problemes. A més, és el que sempre he vist a casa, tant el meu pare com el meu sogre van ser regidors de l’Ajuntament de l’Alcora. He tingut dos grans mestres que m’han ensenyat què és la feina i el sacrifici per aconseguir coses bones per als veïns. Recullo avui el testimoni”.

“Em presento com a candidat a alcalde amb la convicció que puc ser útil al meu poble i millorar-ho. A més, conec bé el sector de la ceràmica i quines són les seves necessitats actuals, per la qual cosa, entrant en política, també puc aportar noves idees per solucionar la difícil situació que travessa”, ha afegit.

Per això, ha començat a treballar en el disseny de l’equip que us acompanyarà, “un projecte que és integrador, transversal i que comptarà amb representants de tots els àmbits socials, perquè el nostre projecte és el que més s’assembla a l’Alcora. Un projecte de tots i per a tots. Per això comptarà amb persones veteranes en política que aportaran experiència, però també amb gent jove, amb cares noves, vinculades estretament amb el poble i capaces d’aportar saba nova per fer front als reptes de la societat actual”.

Per acabar, José Luis Maeso ha volgut agrair el suport mostrat per l’Executiva Local que presideix Patricia Gil i el Partit Popular de la província de Castelló que lidera Marta Barrachina. “Em sento molt abrigallat, il·lusionat i amb ganes d’escoltar activament els alcorins, recollir els seus suggeriments i explicar-los quin és el nostre projecte de futur per a l’Alcora”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: