Esports

José Escrich (tecnic del Bisontes Castellón FS) analitza la victoria davant l’Atletico Mengibar FS

José Escrich, entrenador del Bisontes Castellón FS ha comparegut després del partit davant l’Atletico Mengíbar

P: ¿Com ha vist el partit i al seu equip?

R: La veritat és que crec que hem fet un partit bastant complet. Hem començat força bé amb el 0-2, però després hem tingut una llacuna després del servei de córner. Aquest 1 a 2 canvia el partit perquè ells amb aquest tant es ficaven en el partit a punt d’anar-se’n a la mitja part. Físicament hem tingut un nivell i ritme bastant alt que ha servit per ofegar el Mengíbar. En els últims minuts el partit estava en un fil; els dos equips hem tingut ocasions per endur-nos el partit i finalment crec que hem merescut la victòria. Hem queixat també el tipus de pista, nosaltres estem acostumats a pista de parquet i en aquest tipus de pista la pilota es frena molt i ho hem passat bastant malament sobretot a la primera part.

P: Heu aconseguit posar el punt i final a la mala ratxa de partits fora de casa després d’un any sense aconseguir la victòria.

R: Així és. Crec que moralment necessitàvem ja trencar aquesta situació perquè s’estava fent ja una cosa bastant insostenible. Aquest grup que ens ha tocat és molt complicat i la lliga està molt atractiva.

P: Propera jornada contra el filial blaugrana com ho planteja?

R: Tenim una setmana molt difícil perquè dimarts tenim copa, que bo viatjant avui i sobre el nostre rival en copa descansava … El Barça B no entra en copa del rei i a la fi tenim mala sort en això. Nosaltres afrontarem el partit de copa per intentar guanyar i recuperar dilluns als jugadors. El filial culer és un rival que t’exigeix ​​molt, que aquesta tot el partit corrent i si lleves el peu aquestes mort; a més, arriben en bon moment. Si som capaços de sumar dues victòries seguides això a l’equip li donaria moralment molt.

Informació: Departament de comunicació del Bisontes Castellón FS

Fotografia i video: Departament de comunicació de l’Atletico Mengibar FS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.