José Escrich (tecnic del Bisontes Castellón FS) analitza la derrota en El Ejido

José Escrich (tecnic del Bisontes Castellón FS) ha analitzat la derrota  del Bisontes Castellón FS per 5 gols a 3 en la seua visita al CD El Ejido Futsal

 

Valoració del partit

La primera part ha estat bastant negativa per a nosaltres, també hem tingut mala fortuna perque ens han fet gol en l’ultima jugada quen estàvem tots posicionats i eixe gol ens ha fet molt de mal perque no es el mateix anar al descans 1 per sota que 2 per sota. L’anterior gol també ha estat un despiste en una treta de banda que també hem perdut un poc la situació del partit i El Ejido ho ha aprofitat per a treure rapid i aprofitar eixa situació i el partit se’ns ha posat molt en contra. El Ejido es un equip que juga molt vertical amb molts uns contra uns que t’estreny molt a sobre i al final el partit s’ha posat en una situació que si nosaltres haguéssim seguit eixe guió hauria estat imposible haver guanyat. A la segona part hem optat per jugar de cinc durant 14 minuts i hem aconseguit almenys aturar les envestides que ells ens estaven fent molt de mal i intentar minimitzar aquest resultat i després doncs intentar ficar gol per fer el partit més petit la pena ha estat que els gols han entrat molt tard. Aquesta clar que hem de seguir treballant perquè a nivell d’intensitat i d’atenció en el joc tenim un deficit que hem de corregir.

 

Durant molts minuts heu jugat amb porter-jugador. Ho heu intentat de totes les formes

Si la veritat es que hem tingut mala fortuna en certes situacions del partit perque quan quan vas per darrere i sobre la fortuna no la tens et pasa el que ens ha pasat a nosaltres. No podem fer mes que intentar-lo. Nosaltres tenim que intentar fins a l’ultim moment lluitar per a aconseguir la victoria. No ens queda altra que treballar la propera setmana davant un rival complicat perque es un grup on no hi ha ningun rival que vagi a donar-te res i al final tenim que intentar sumar punts el més aviat posible perque si no mentalment si que es un problema.

 

Valoració del subgrup de la lliga d’aquesta temporada

A priori sembla algo desequilibat amb l’altre. El Ejido es un equip que acaba de pujar pero que v a competir i va a aconseguir molts punts i al final esta tot molt igualat i el més important es començar be des del principi perque els punts damunt comptaran per a la següent ronda. Es un grup de “la mort” pero es el que ens ha tocat i es el que hem de intentar treballar.

 

Que li ha paregut el CD El Ejido Futsal. Es l’equip que s’esperava trobar?

Jo l’he vist un parell de partits i la veritat és que ha estat fidel reflex del que hem vist. Nosaltres hem intentat treballar sobre aquestes situacions a al final El Ejdo és un equip molt descarat amb molts un contra uns. molts desbordaments i fan una defensa individual molt amunt i a la fi quan et canvien una mica les idees del que és habitual doncs a al final els jugadors els costa una miqueta el entrar en aquesta situació. Ho hem intentat han hagut fases bones, fases dolentes i ells han aprofitat el seu moment molt bé i a la fi el que ha aprofitat el seu moment i es posa per davant és molt difícil capgirar aquesta situació sobretot quan et porta una diferència de quatre gols-

 

 

https://www.ivoox.com/declaracions-jose-escrich-posteriors-a-derrota-audios-mp3_rf_58410019_1.html

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: