Esports

José Bordalas (tecnic del Valencia CF) analitza l’empat davant el RCD Mallorca

José Bordalás ha comparegut en roda de premsa per analitzar el que ha passat al València CF-RCD Mallorca (2-2), corresponent a la jornada 10 de Laliga 21.22. A continuació, reproduïm un extracte de la seva compareixença.

El paper de l’afició

Vull felicitar a l’afició i donar-los les gràcies perquè ha estat amb l’equip malgrat el primer temps tan irregular. Ha estat decisiva per rescatar aquest punt.

Balanç de el partit

El primer temps el tirem i d’aquí el resultat. Sense tirar-nos ens han fet dos gols. El primer és un gol que no podem encaixar de cap manera. Portàvem diversos minuts assumint riscos innecessaris, amb possessions que serveixen de poc i en una acció la pilota ha llegat a Uros, que s’ha equivocat i ens han fet el primer gol. El segon gol també era evitable. No podem concedir aquests gols. Sentim la pujada final per aconseguir l’empat i l’esforç de la segona part.

Reacció en la segona meitat

Li he dit als jugadors que teníem el partit molt costa amunt i havíem de ficar una marxa més per tenir alguna possibilitat. L’equip s’ha bolcat i ha estat una pena perquè podríem haver guanyat el partit si haguéssim marcat el primer abans. Hem fet el primer bastant tard i hem salvat un punt. Els he dit que havíem de donar una marxa més, no assumir riscos innecessaris. No estic content pel partit, però hem de mantenir una regularitat durant 94 minuts. No podem permetre’ns el luxe d’encaixar aquest tipus de gols perquè et llasten el partit.

Partit a partit

Hem de pensar a guanyar i sumar punts, no en objectius a llarg termini. Portem sis partits sense guanyar i hem d’anar partit a partit i que no es repeteixi el primer temps d’avui. Ara a recuperar-nos i a preparar el partit contra el Betis …

gols evitables

El primer temps el tirem i d’aquí el resultat. Sense tirar-nos ens han fet dos gols. El primer és un gol que no podem encaixar de cap manera. Portàvem diversos minuts assumint riscos innecessaris, amb possessions que serveixen de poc i en una acció la pilota ha llegat a Uros, que s’ha equivocat i ens han fet el primer gol. El segon gol també era evitable. No podem concedir aquests gols. La pujada final per aconseguir l’empat i l’esforç de la segona part.

Informació i Foto: Valencia CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.