José Antonio Zamora demana “racionalitat en el pressupost de Turisme”

Informació i Foto: http://www.castello.es

L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha demanat “racionalitat en el pressupost de Turisme i per a açò, ha presentat esmenes als comptes del Patronat per a augmentar ingressos, invertir amb cap i no solapar despeses”. En aquest sentit, Zamora he explicat que “Ciutadans considera, entre altres esmenes, que gastar 10.000 euros en compra de llibres cada any per a les biblioteques de la platja és una despesa excessiva, més encara quan paguem 25.000 euros per a la gestió de la biblioteca i quan l’any passat ja es va realitzar una inversió idèntica”. “La compra de novetats i reposició de material sostret no ha de suposar que cada any s’haja de realitzar la inversió inicial perquè açò no és sostenible”, ha remarcat l’edil, qui ha indicat que “gran part d’aqueixos diners es podria aplicar a la promoció online de la nostra oferta turística, molt necessària en la realitat comunicativa actual”.

“Des de Ciutadans hem demanat també incloure en el llistat d’esdeveniments oberts a patrocini els gestionats o subvencionats pel Patronat com són el Festival de Ioga o la Ruta de la Tapa, entre uns altres, com a nova font d’ingressos”, ha especificat Zamora, qui ha indicat que “amb aquestes noves altes es podria ampliar la partida destinada a campanyes turístiques”.

Així mateix, el regidor ha manifestat que “la programació d’esdeveniments esportius ha d’assumir-la el Patronat d’Esports així com la programació en esdeveniments festius, el Patronat de Festes” i ha afegit que “destinar partides per a açò en Turisme és clarament solapar-se”. “El Patronat de Turisme ha de centrar-se en la promoció i publicitat d’aquests esdeveniments programats pels patronats específics per a aquesta fi i per açò, des de Ciutadans proposem destinar l’import previst per a millorar la seua promoció”, ha conclòs Zamora.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: