José Adsuara agafa el carrer per escoltar Nules i posar en valor la veu dels veïns

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Nules, José Adsuara, ha defensat avui a la plaça del Mercat de Nules la veu dels veïns “com a eix vertebrador de la política municipal”. “Són les queixes les primeres que s’han de resoldre”, ha manifestat l’alcaldable.

És per això que avui el PP ha organitzat a la plaça del Mercat de Nules una nova convocatòria del Despatx al carrer”, la campanya provincial promoguda pel PPCS amb l’objectiu de recórrer tots els racons de la província i donar veu a les necessitats dels nostres veïns amb el repte de resoldre-les, “perquè això és l’única cosa important”.

En aquest sentit, ha assenyalat l´alcaldable, “avui hem pres nota de problemes quotidians i de queixes històriques que després de vuit anys de governs populistes segueixen sense ser ateses. No necessitem propaganda, necessitem esforç i feina perquè són els únics que garanteixen l’èxit”.

I amb aquests objectius avui José Adsuara s’ha compromès “a treballar pel que demana el meu poble” amb “la humilitat i la responsabilitat de servir els meus veïns”. Ha garantit polítiques fiscals “que ajudin i no asfixin les famílies” amb el pla que Carlos Mazón, president del PPCV, s’ha compromès a implementar com a president de la Generalitat Valenciana a partir del 28 de maig. “Entre altres compromisos a nivell municipal hi ha el d’eliminar la plusvàlua a les herències”, ha concretat.

Així mateix, s’ha mostrat decidit a “recolzar empreses, autònoms, comerços i pimes en un moment absolutament complicat per l’augment de la inflació, les energies i els carburants. Hem d’ajudar qui ho necessita, des de l’emergència social als veïns fins als incentius fiscals al teixit productiu, perquè tots som Nules i el nostre poble mereix el millor. Treballarem per fer-ho possible i estar a l’alçada de les expectatives dels nostres veïns com a servidors públics”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: