Jorge Monferrer apel·la al compromís individual per forjar “el canvi col·lectiu que mereix Burriana”

Un “projecte de canvi”, que apel·la “als sentiments individuals per forjar un moviment ciutadà”, que desitja “veure millorar una ciutat que està cridada a ser molt més” i que camina amb el compromís de “deixar-nos la pell per Borriana” . Aquest és el projecte que Jorge Monferrer, candidat a l’alcaldia per les llistes del Partit Popular, presentarà aquest divendres 25 a Caja Rural Burriana amb el repte de “mobilitzar els meus veïns i caminar cap al canvi necessari”.

Jorge Monferrer es compromet a escoltar “perquè sigui Burriana qui guanyi”. Perquè “aquest és un projecte col·lectiu i el repte és mobilitzar una ciutat que se sent ambiciosa i lluitadora”. Un esperit heretat dels que van obrir les portes al mar “i que avui no es pot veure emmordassada perquè qui governa no pren decisions”.

Aliè a la política però compromès amb associacions i entitats esportives, culturals i festives de Borriana, Monferrer es compromet a deixar-se la pell “per una ciutat que em fa mal veure estancada”.

L’acte de Caixa Rural San José arrencarà a les 19.000 hores i prendrà el Casino de l’entitat bancària per convidar els veïns a participar d’un “diàleg que sumi i treballi per aquesta ciutat”. “No podem seguir de braços plegats mentre veiem que en lloc d’incentivar el talent, el desenvolupament i les oportunitats se’ns nega qualsevol indici de futur”.

Per Monferrer, “hi ha alternativa i és a cadascun de nosaltres. Perquè tots coincidim que Burriana no pot seguir així. Que cal fer un gir de 180 graus per superar els problemes, obrir-nos al desenvolupament i tornar a estar al mapa”. I per aconseguir-ho, “necessito les idees de tots els meus veïns, els que com jo senten que no es poden seguir enquistant problemes i fer com que res passa. Els que reconeixen que hi ha una altra manera de governar i veuen en aquest projecte una alternativa social i ciutadana que és la que vull mobilitzar aquest divendres a Borriana. El canvi ja ha començat”, ha conclòs el candidat del PP.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: