JJ Zaplana: «Puig segueix endavant amb els nyaps en Sanitat i fa un pas més amb la proposta chavista d’expropiar l’hospital de Dénia»

El vicesecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, José Juan Zaplana, ha afirmat avui que el president de la Generalitat, Ximo Puig «segueix endavant amb els nyaps en Sanitat comeses durant tota la legisltura i ara fa un pas més amb la proposta chavista d’expropiar l’hospital de Dénia «.

José Juan Zaplana ha criticat «l’obstinació» de Puig «de seguir endavant amb la reversió fins i tot encara que no tingui un acord amb la concessionària i malgrat que sap que no serà un procés fàcil, que estan pendents les liquidacions i que no parla de xifres concretes «.

«Aquesta és l’última nyap del PSPV a Sanitat, anunciada en plena campanya electoral per pura ideologia i amb la qual el Botànic segueix el llarg camí de despropòsits comesos en quatre anys en què han deixat l’atenció primària en una situació dramàtica, en la que han retallat en el transport sanitari dels professionals d’urgències, en el qual s’han disparat, malgrat el seu intent de canvi d’imatge, les llistes d’espera «.

El vicesecretari general del PPCV hi ha assenyalat que aquesta «expropiació de l’hospital de Dénia ve sense cap solució real ni propostes per als treballadors del departament de salut. No hi ha tampoc una alternativa a l’assistència sanitària que existeix en l’actualitat a Dénia. Aquest pas es dóna exclusivament per buscar un rèdit polític i per ocultar la corrupció del PSPV que va esclatar ahir amb el cas Alqueria i el dofí de Puig, Jorge Rodríguez «.

«El PSPV ha destrossat el model sanitari que tenim a la Comunitat Valenciana. Ha perjudicat els professionals atemptant contra la llibertat dels pacients, s’ha produït retallades en l’atenció sanitària i l’exemple més clar que això és el que ha passat durant aquesta legislatura a Alzira amb una ampliació dels terminis en les llistes d’espera de la atenció d’especialistes i retallades en l’atenció sanitària «, ha explicat.

«El que està fent Puig demostra que per sobre dels interessos de les persones situa els interessos del seu partit. Ara fa aquest anunci a 10 dies de les eleccions i veurem el que ens costa el contracte i el pagament de les indemnitzacions per un anunci imprudent «, ha conclòs.

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: