Javier Calleja (Tecnic del VillarrealCF) analitza el que depararà el partit de #LigaSantander davant el Celta

«Arribem al partit davant el Celta bé tant en el físic com en el mental»

«El Celta és un rival que és molt perillós amb pilota, Nosaltres anem a més i volem repetir la victòria com davant l’Almeria»

«El Celta és un rival perillós que ve a intentar sumar per acostar-se als punts europeus i nosaltres volem sumar tres punts que ens allunyin dels llocs de baix»

 «Cada partit és diferent. Davant l’Almeria van estar tots els jugadors molt bé, ara mateix el rendiment individual jugui qui jugui és molt bo. Ara toca triar i fer novembre 1 davant el Celta que sigui competitiu»

«L’equip s’ha de fixar en el que fa bé. Hem de fixar-nos en el que vam fer bé en els anteriors partits per guanyar-li al Celta»

«El Celta és un equip que ha canviat d’entrenador fa dues setmanes. Crec que amb el nou jugador els jugadors que estan jugant menys tindran més minuts. Nosaltres haurem de fer-nos forts amb les nostres virtuts per guanyar»

 «Durant tota la temporada hem tingut moments bons i també moments d’irregularitat. Volem ser regulars i això passa per guanyar-li demà a casa el Celta»

«El Celta em sembla un gran equip que té molt bons jugadors però que en alguns partits no han estat massa contundents. Ara mateix esta tot molt igualat i els que estem per sota anem retallant punts»

«Abans de tancar l’any ens queden tres finals davant el Celta Spartak de Moscou i Osca volem classificar-nos per la següent fase de la #EuropaLeague i pujar llocs en la #LigaSantander»

 «Davant l’Almeria en #CopadelRey tots els nostres davanters van estar molt bé i segur que això els dóna confiança per sortir a per totes en el partit de demà contra el Celta»

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: