Jaume Costa “Es una gran oportunitat competir en Champions League amb el ValenciaCF”

Somrient, feliç i amb moltíssimes ganes de vestir-se de curt, Jaume Costa ja és nou futbolista del València CF fins al pròxim 30 de juny. El futbolista arriba a un club familiar per a ell, ja que en ell va donar els seus primers passos com a futbolista, i en el qual es va a retrobar amb Marcelino, el tècnic que més rendiment li ha tret, com reconeix en exclusiva als micròfons de VCF MEDIA.

Quines són les seves primeres sensacions després de signar el seu contracte amb el València CF?

Estic molt content i feliç, han estat uns dies bastant intensos perquè semblava que tot anava a realitzar-se una mica abans, però al final el que compta és que ja sóc aquí. Estic amb moltes ganes de començar a entrenar amb els meus companys i competir per aquest club.

Torna al club en què es va formar com a futbolista.

Amb 8 o 9 anys vaig entrar al planter i vaig estar al club fins als 20 anys, quan vaig debutar amb el primer equip en un partit davant el Bruges a la Copa de la UEFA. Les coses del futbol fan que torni a aquest club en el qual em vaig formar des de petit i la veritat és que estic molt agraït amb totes les parts per fer-ho possible. A partir d’ara a entrenar amb els meus nous companys, als que conec a la majoria.

També es retroba amb Marcelino, al qual va tenir en el Vila-real CF.

Sí, és el míster que considero que més rendiment m’ha tret en la meva carrera. Tornar a estar amb ell, amb els automatismes amb què em sento identificat … per a mi és un pas fonamental i molt important, tant treballar amb ell com amb tot l’staff.

Què significa vindre al València CF que va a disputar la Champions?

És una gran oportunitat competir per aquest club que m’ha donat tant durant gran part de la meva carrera, ia sobre estar a la Champions, competició en la qual vaig somiar jugar tota la meva vida i no podia rebutjar.

Quin missatge donaria als valencianistes?

Prometo treball, ambició, competitivitat i donar-ho tot per aquesta samarreta. Tinc moltíssimes ganes d’estar amb els meus companys, d’entrenar, d’agafar els conceptes com més aviat millor i treballar al màxim per, quan em toqui jugar, estar preparat per portar a aquest club el més amunt possible.

Informació i Foto: ValenciaCF

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: