Ja han començat les colònies d’estiu de la Fundació Caixa Castelló – 2020

L’objectiu prioritari de la Fundació Caixa Castelló és garantir el correcte desenvolupament de les seves colònies d’estiu. Així, ha adaptat la Colònia Seidia de Benassal per complir tots els protocols indicats per les autoritats sanitàries, tant pel que fa a les noves mesures d’higiene, com de seguretat, establerts per la Generalitat Valenciana per al desenvolupament d’activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a població infantil i juvenil.

Per això s’han adoptat processos de desinfecció, assistència tècnica i protocols de coronavirus realitzats per experts qualificats, així com cursos específics de formació per al personal, increment de la freqüència diària de neteja i higienització de les instal·lacions a tots els nivells.

A fi de poder implementar aquestes mesures s’han organitzat tres torns:

· 1r torn:

o De l’10 a l’17 de juliol, per a participants nascuts de 2008 a 2012.

o Mini-colònia: De l’10 a l’12 de juliol, per nascuts de 2011 a 2013.

· 2n torn:

o De l’22 a l’29 de juliol, per a participants nascuts de l’any 2007 a l’any 2010.

· 3r torn:

o De l’1 a el 8 d’agost, dos grups d’edat amb activitats diferenciades, per a participants de 8 a 12 anys, i de 13 a 16 anys.

L’assistència a la colònia té un cost total de 300 euros (110 euros per a la mini-colònia), que inclou allotjament, manutenció, activitats i transport d’anada i tornada.

Situada a Benassal, a l’Alt Maestrat, la colònia Seidia és, després de 50 anys ininterromputs d’experiència, l’equipament destinat a colònia d’estiu amb més experiència dins de l’àmbit de l’oci i l’educació ambiental per a nenes i nens, i joves de la província de Castelló. La seva ubicació privilegiada, al costat de l’Paratge Natural Municipal del Rivet, i la idoneïtat de les seves instal·lacions, amb grans espais, la fan òptima per al desenvolupament d’activitats a la natura.

Més informació i preinscripció a través del web de la Fundació Caixa Castelló, o directament a través de telèfon 964 232 515, de 8.30 a 14.00 hores.

 

 

Informació i Foto: Fundació Caixa Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: