Ja et pots abonar al Valencia CF Femeni per a la temporada 2022/2023

Fes-te amb el teu abonament del VCF Femení 2022.23 del 16 d’agost al 30 de setembre: https://reservas.valenciacf.com/abonovcffemenino2223

La Lliga Professional de Futbol Femení començarà el 10-11 de setembre. Les d’Andrea Esteban ho faran davant del Real Betis a l’estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF.

Calendari punxant aquí

Amb l’abonament adult (60€), cada partit suposa un màxim de 4€ per matx. Amb l’abonament infantil (40€), cada partit suposa un màxim de 2,6€ per matx.

Entrades soltes a 7€, excepte per als partits contra FC Barcelona, ​​Reial Madrid CF, Atlètic de Madrid i Levante UD, que es vendran a 10€.

Què es posa a la venda?

L’abonament del València CF Femení per a l’actual temporada, és a dir, la 2022.23.

A què dóna dret l’abonament?

Accés a l’Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF als 15 partits de la Lliga Professional de Futbol Femení (LPFF) com a local i als de la Copa que es juguin a casa. Sense localitat assignada.

Quin preu té l’abonament?

Abonament adult: 60€ (IVA inclòs) en cas de tenir 16 anys o més, independentment de la condició d’antic abonat del VCF Femení o accionista i/o abonat del València CF o públic en general.

Abonament infantil: 40€ (IVA inclòs) en cas de tenir menys de 16 anys, independentment de la condició d’antic abonat del VCF Femení o accionista i/o abonat del València CF o públic en general.

Quin termini tinc per adquirir l’abonament i on?

Del dimarts 16 d’agost al divendres 30 de setembre al següent enllaç:

https://reservas.valenciacf.com/abonovcffemenino2223

Si l’abonament es compra abans de l’1 de setembre, es pot recollir físicament a Àrea Afició*, de dilluns a divendres de 8h a 15h, a partir del 7 de setembre presentant el DNI del titular de l’abonament.

Si l’abonament es compra a partir de l’1 de setembre, es pot recollir físicament a Àrea Afició*, de dilluns a divendres de 8h a 15h, a partir del 7 d’octubre presentant el DNI del titular de l’abonament.

*Àrea Afició: Plaça Afició · 2 – València, al costat de les Oficines VCF.

Puc tenir més d’un abonament al meu nom?

No és possible. Els particulars només poden tenir un abonament a nom seu.

Una altra persona pot recollir l’abonament en nom meu, en cas que no em pugui desplaçar a Àrea Afició?

Sí que és possible. En aquest cas, és imprescindible que aquesta persona aporti el DNI original o fotocòpia de vostè, que serà el titular de l’abonament.

Encara que l’abonament estigui al meu nom, en cas que no pugui anar a algun partit, ho puc prestar a un familiar, amic, etc. perquè vagi a veure el València CF Femení a l’Estadi Antonio Puchades?

Sí que és possible sempre que es tingui en compte quin tipus d’abonament és, si Adult o Infantil.

Puc accedir a l’Estadi Antonio Puchades en cas de no disposar d’abonament?

No és possible. En aquest cas serà imprescindible adquirir entrada, que es posarà a la venda tant en línia com a les taquilles de la Ciutat Esportiva VCF i dels terminis de compra dels quals s’informarà en el seu moment.

L’entrada tindrà un preu de 7€ (IVA inclòs), sense localitat assignada i sense diferenciar adult ni infantil, per a tots els partits com a local, excepte per als següents:

Preu de 10€ (IVA inclòs) per als partits davant de FC Barcelona, ​​Reial Madrid CF, Atlètic de Madrid i Levante UD.

Està previst algun tipus de descompte, ja sigui per nombre d’abonaments adquirits, ja per entrades, per unitat familiar, per col·lectiu valencianista, etc.?

No es contempla.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: