Ja és aquí Socio VCF

Ja és aquí Soci VCF, el club dels valencianistes. Soci VCF neix amb l’objectiu d’englobar tot valencianista que senti una vinculació amb el Club. El teu fill acaba de néixer i vols que sigui valencianista? Vius fora de València, però vols ser-ne soci? No pots desplaçar-te a cada partit a Mestalla, però vols sentir-te soci? Sigui quina sigui la teva situació, ara ja pots ser Soci VCF.

Uneix-te al club dels valencianistes i fes-te Soci VCF. Gaudireu d’avantatges exclusius i podreu viure el vostre valencianisme d’una manera diferent.

Si ets Soci VCF aquestes seran els teus avantatges:

Tindràs un número de soci i permanència d’antiguitat: Reconeixement a la teva fidelitat. Al Soci VCF se li assignarà un número de soci, que representarà la seva antiguitat al Club.

Cupó de regal de 25 euros en un partit de LaLiga: El Soci VCF gaudirà d’un cupó bescanviable per una entrada de fins a 25 euros o, si no, es descomptarà aquest valor en adquirir una entrada superior. Només en línia i vàlid fins a final de temporada.

Descompte en compra d´entrades: El Soci VCF podrà gaudir d´un descompte del 10% sobre el preu de venda de les entrades que surtin a la venda general.

Descompte a Botigues Oficials VCF ia Botiga online: El Soci VCF podrà gaudir d’un descompte del 15% sobre el preu de venda a les botigues (físiques i en línia). Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions i ofertes puntuals. A l’hora de donar-se d’alta el descompte serà aplicable a les 24 hores de l’alta.

Carnet de Soci Digital: El Soci VCF disposarà d’un carnet digital per gaudir en tot moment dels seus avantatges.

Descompte a Mestalla Forever Tour: El Soci VCF podrà gaudir d´un descompte del 40% sobre el preu de venda de les entrades.

Prioritat en la compra d’entrades: El Soci VCF tindrà prioritat davant del públic general a la compra d’entrades per als partits que es disputin fora de casa.

Partits del VCF Mestalla: El Soci VCF podrà assistir de forma gratuïta als partits que disputi el VCF Mestalla a l’estadi Antonio Puchades (subjecte a disponibilitat).

Portal del soci: El Soci VCF tindrà accés a un portal especial on podrà consultar les seves dades, actualitzar-les i tenir el seu carnet digital de Soci VCF.

Altres avantatges: El Soci VCF podrà participar de forma gratuïta en sorteigs i esdeveniments exclusius organitzats pel Club o els seus patrocinadors i col·laboradors.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: