J.J Zaplana exigeix a Puig un pla de proves serològiques als sanitaris valencians per veure el seu nivell d’immunització

El portaveu de Sanitat de l’GPP, José Juan Zaplana, ha exigit avui a Puig que posi en marxa, de manera immediata, un Pla de proves serològiques als sanitaris valencians per determinar el nivell d’immunització que tenen davant el virus.

Aquest anunci ha estat realitzat avui pel diputat popular després de constatar de nou que la Comunitat Valenciana és la que major nombre de sanitaris contagiats té. Segons les dades de l’Ministeri de Sanitat, hem superat els 14.300 sanitaris contagiats durant la pandèmia.

Zaplana ha lamentat que “aquesta situació ja és habitual en els últims mesos i que des del grup parlamentari popular ja hem denunciat en diverses ocasions la deixadesa de Puig i Oltra i la falta d’atenció i mesures per protegir el nostre personal sanitari”.

“La Comunitat Valenciana continua batent rècords en nombre de sanitaris contagiats, per sobre de comunitats com Andalusia, Madrid o Catalunya, que fins i tot tenen major nombre de personal sanitari que en el nostre territori”.

El diputat popular ha anunciat que “des del GPP presentarem una PNL per instar el Consell a que realitzi un Pla de proves serològiques a tots els sanitaris valencians. Necessitem saber ja quin és el nivell d’immunitat dels nostres sanitaris per poder fer front a aquestes xifres tan desastroses de professionals contagiats “.

El portaveu de sanitat ha lamentat que “per a Puig, els professionals sanitaris, mai han estat en les seves prioritats. Hem viscut episodis lamentables per part de Consell, els va culpabilitzar de contagiar-se, no els va proporcionar material suficient de protecció i en cap moment ha fet un seguiment exhaustiu de la seva situació epidemiològica “.

José Juan Zaplana ha matisat que “és molt important tenir una radiografia general de la situació del nostre personal sanitari. Saber els que estan immunitzats perquè han passat el COVID i també saber els efectes de la vacunació sobre els contagis “.

“Per al PPCV és essencial conèixer el nivell d’immunització del nostre personal sanitari. Ells són els que han de fer front en els propers mesos a noves situacions tant derivades de l’COVID com d’altres malalties. A més, són els que estan fent un gran esforç per recuperar la situació assistencial prèvia a la pandèmia i reduir les tremendes llistes d’espera que tenim i ho estan fent sols perquè Puig ni està ni se l’espera “, ha manifestat el diputat popular.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: