Ismael Minguet respon a les demandes de Xilxes amb un nou espai esportiu polivalent capaç d’albergar el Palau de la Festa

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha presentat el projecte central del seu programa de govern que preveu dotar la localitat d’un nou espai esportiu, annex a les instal·lacions del camp de futbol, que amb caràcter polivalent sigui capaç d’albergar el Recinte Fester.

Minguet ha considerat “prioritari” treballar per un projecte “que és una demanda comuna de tots els nostres ciutadans”. “Xilxes ens reclama instal·lacions adaptades a les seves necessitats, que siguem capaces de crear una infraestructura habilitada per a la pràctica de diferents esports, com ara el voleibol, el bàsquet, el futbol sala o el tennis”. I que aquestes instal·lacions “estiguin disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”.

Un projecte “ambiciós que és l´emblema d´un programa de govern fet per veïns de Xilxes per a Xilxes i que desitja, a més, tenir la capacitat d´allotjar actuacions, esdeveniments festius o multitudinaris en moments puntuals”. Un Recinte Fester que “ens permeti desenvolupar els actes festius i no estar a l’albur de les inclemències meteorològiques”, tal com ha considerat Minguet.

L’edifici que presenta el candidat del PP a l’alcaldia s’aixeca sobre una superfície de 2.300 metres quadrats annexos a l’actual camp de futbol de la localitat. Es presenta sobre una única planta i es garanteix per una coberta “que assegura la pràctica de disciplines esportives i actuacions sota sostre”.

Per a Minguet, “el protagonisme ha de tornar als veïns. Són ells els protagonistes d’aquest canvi i els que han de ser al centre de les polítiques municipals. I aquest projecte que és l’emblema del nostre programa de govern vetlla per la joventut, aposta per l’esport i mima el ciutadà amb el desig de tornar a Xilxes el protagonisme que ha perdut durant massa anys. El 28 de maig tenim l’oportunitat de canviar les coses i al PP estem decidits a fer-ho possible”, ha rematat el candidat a la alcaldia

Informació i Foto: PP Xilxes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: