IQONIQ nou Premium Partner del Valencia CF

El Valencia CF ha arribat a un acord amb IQONIQ, plataforma de continguts digitals adreçada als fans de l’esport i l’entreteniment, pel qual es converteix en Premium Partner.

Tot i la complicada situació econòmica a nivell mundial, el València CF continua sent un club atractiu per a les companyies referents en el seu sector, a més d’unir-se a projectes que aposten fort per la tecnologia i la innovació digital, com és el cas de IQONIQ. En el seu objectiu de millorar l’experiència dels fans, l’App orientada a impulsar el fan engagement aposta pel València CF per augmentar la seva visibilitat i crear sinergies per a futures opcions de negoci com ‘Official Fan Engagement Partner’.

IQONIQ és una nova App de fan engagement que s’adreça exclusivament a el món de l’esport i l’entreteniment, recollint en una única plataforma tot el que els aficionats necessiten. IQONIQ ofereix als fans experiències i continguts més personals, més valuosos i que suposen una major proximitat amb els seus jugadors i clubs favorits.

Gràcies a IQONIQ, els aficionats de l’València CF tindran accés a una àmplia gamma de continguts que inclouen un programa de fidelització, material personalitzat, jocs, marxandatge i entrades, i l’oportunitat de guanyar una sèrie de premis exclusius, incloent la possibilitat de jugar a l’estadi de Mestalla o regals signats pels jugadors.

IQONIQ, que la setmana passada va signar un acord pel qual s’ha convertit en ‘Global Fan Engagement Licensed Partner’ de Laliga per impulsar els continguts i informació de la competició, ofereix als aficionats continguts i promocions exclusives. Per això, gràcies a l’acord assolit amb el Club, els fans de l’València CF podran tenir accés a continguts i experiències personalitzades, així com entrades i productes exclusius.
Kazim Atilla, CEO de IQONIQ: “Estem molt orgullosos de formar part de la família de l’València CF, un dels millors clubs de futbol de l’món”

Per la seva banda, el CEO de IQONIQ, Kazim Atilla, va afirmar que “estem molt feliços d’incorporar a l’València CF a la nostra plataforma. El València CF és un dels millors clubs de futbol de l’món, amb una gran història i ubicat en una gran ciutat. Estem molt orgullosos de formar part de la família de l’València CF i que el València CF formi part de la família IQONIQ, per donar-los als seus aficionats una plataforma interactiva que integra esport i entreteniment sota el mateix sostre, i crea una millor experiència, més personal i gratificant.

La família IQONIQ inclou a altres clubs europeus, Laliga, la EuroLeague Basketball, la Federació Europea d’Handbol, l’equip McLaren a la Fórmula 1, la Drone Champions League …

L’app estarà disponible durant la tardor de 2020. Per a més informació us animem a visitar http://www.iqoniq.com o a manar els vostres dubtes a media@iqoniq.com

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: