Interior licita les obres del nou parc d’emergències d’Olocau per 1,45 milions

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha tret a licitació el projecte d obres del nou parc d emergències de bombers i bomberes forestals d Olocau, amb un pressupost d 1,45 milions d euros. Aquesta nova infraestructura serà un edifici de 750 metres quadrats, amb dues plantes, i albergarà dependències per cobrir totes les necessitats dels professionals.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha destacat la importància d’aquesta base ja que se “la seva situació estratègica, en un dels principals pulmons verds de la Comunitat Valenciana, garanteix una resposta més ràpida i eficaç”. A més, ha subratllat que “la Generalitat, amb el seu compromís inversor per fer front a les emergències, segueix teixint el mapa de les bases dʻemergència amb un punt més que ens permetrà estar millor preparats”.

El projecte del futur parc d’emergències preveu la construcció d’un edifici que cobrirà de manera idònia les necessitats dels bombers i les bomberes forestals, amb instal·lacions per a hangar de vehicles d’incendis, vestuaris, gimnàs, magatzem, despatxos, cuina, saló-menjador, lavabos i aula de formació. La parcel·la on es construiran les instal·lacions està ubicada a les proximitats a la carretera que uneix les poblacions d’Olocau i Bétera, un enclavament que compta amb fàcil accés i proper al parc natural de la Serra Calderona.

Aquesta actuació forma part del Pla d’infraestructures que la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha engegat per ampliar, millorar i adequar les bases d’emergències del servei de bombers i bomberes forestals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: