Infraestructures facilita el transport amb tramvia a Fira València per a acudir a Hábitat i Home Textiles Premium

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, a través de Metrovalencia, ha programat a partir d’este dimarts, i fins al divendres, serveis especials en la línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional del Moble (Hábitat València) i a Home Textiles Premium.

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Alfonso Novo, ha assenyalat que l’empresa pública “facilita els desplaçaments fins al recinte firal pel seu compromís amb l’impuls al teixit productiu de la Comunitat, del qual Fira València és un dels seus màxims exponents, i per l’aposta de la Generalitat per una mobilitat equilibrada que responga a les exigències mediambientals d’una societat moderna com la valenciana”.

Novo, qui ha recordat que Hábitat “és un dels certàmens més importants que organitza Fira València”, ha afegit que FGV, com a empresa pública que és, “sempre estarà, en la mesura de les seues possibilitats i capacitats, al costat dels actes i esdeveniments que repercutisquen en la potenciació de l’economia en tot el que es relaciona amb un transport modern i sostenible”.

Servei especial

Durant la celebració d’estos certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró circularà a partir de les 6.00 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, en desplaçar-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden cridar  al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia, en xarxes socials (@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.) i en l’app oficial.

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: