Informació per als aficionats del LevanteUD relativa a l’amistós de dissabte contra el VillarrealCF

El Llevant UD informa que fa a la celebració del primer partit de pretemporada, que es disputarà el proper dissabte 20 de juliol a les 19 hores a El Parador del Saler davant del VillarrealCF, que:

1) El Llevant UD i el Vila-real CF van a assumir el cost de la producció del senyal de televisió, amb la col·laboració de Levante TV, on es podrà veure el partit.

2) Després de converses amb la direcció del Parador, s’informa que l’aforament serà limitat a 150 persones, condicionat per la ubicació del terreny de joc al costat de les dunes protegides del parc natural de l’Albufera. El Llevant UD comunicarà a través de les xarxes socials quan estigui completat l’aforament.

3) A causa de les instal·lacions del Parador, la seva ocupació i la celebració d’esdeveniments aquest mateix dia, s’informa que no hi haurà places d’aparcament. Així mateix, s’establirà l’oportú operatiu per part de la Guàrdia Civil per controlar l’entrada i sortida de vehicles i només podran accedir aquells que estiguin degudament acreditats.

A causa de les particulars circumstàncies del partit citades anteriorment, tant el Llevant UD com el Vila-real CF han treballat conjuntament perquè els aficionats no es perdin aquesta trobada i puguin veure-ho a través de Llevant TV, a València i Castelló, i Informació TV, a Alacant .

 

 

 

 

Informació i Foto: LevanteUD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: