Informació per als accionistes del CD Castellon referent a la junta general ordinaria del proxim 26 de gener

Per acudir a la junta, caldrà acreditar-se prèviament. Per això el club posa a disposició dels accionistes dues vies diferents. A partir del dimecres 22 de gener de manera online, mitjançant l’enllaç habilitat a la pàgina web oficial de club o de manera presencial, des del dijous 23 en horari d’oficina fins al mateix dia de la junta a les taules habilitades, serà imprescindible presentar el DNI.

INSCRIPCIÓ ON-LINE JGOA

Per acreditar-se per la web cal introduir el DNI, i si és correcte, de manera automàtica li arribarà un mail amb les seves dades completes i el nombre d’accions que posseeix. En cas que el DNI sigui erroni o no tinguem associat un correu a l’accionista, se li mostrarà un missatge a la pantalla, amb el següent contingut: Hi ha un error amb les teves dades, posa’t en contacte amb el club a través del correu info @ cdcastellon.com o al telèfon 964 245 600 a solucionar-ho.

És recomanable acreditar durant els dies previs per la web o des de dijous a oficines per evitar esperar el mateix diumenge de la junta, així com per poder contrastar que totes les dades són correctes amb anterioritat. L’accionista ja acreditat que vingui en la seva pròpia representació es dirigirà directament a el control d’accessos per entrar a camp, aportant el seu DNI i el seu full d’acreditació, la qual inclourà un codi QR.

Per a qui decideixi donar la seva representació a un tercer, accionista o no, ha d’omplir el document de representació (fes click aquí per descarregar-lo) i lliurar-signat al costat de l’acreditació de l’accionista a què representa i còpia de l’DNI de què cedeix els seus drets en acreditacions des de dijous 23 en oficines fins al mateix diumenge de la junta. En aquest moment, en acreditacions pot lliurar el sentit de vot de l’representat, o bé votar al final del junt mitjançant els canals habilitats. Segons la Llei de societats de capital, per a aquells casos que portin més de 3 delegacions / representacions, en el document de delegació / representació haurà de constar el sentit dels vots.

Accés junta després d’acreditar-:
Accionista en la seva pròpia representació. Accedeix amb el seu DNI i la seva acreditació.
-Accionista amb delegacions d’un altre accionista. Accedeix amb el seu DNI i la seva acreditació, havent dipositat el sentit de vot de l’delegant en el moment d’acreditar-o, si no havent unificat els vots si són menys de 3 delegacions.
-Representacions. Accedeix amb una còpia del DNI de l’representat, l’acreditació de l’representat i el DNI de l’representant.

 

 

 

 

Informació i Foto: CD Castellón

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: