INELCOM seguirà dues temporades més com a patrocinador oficial del Valencia Basket

La companyia internacional INELCOM i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa es mantinga com a patrocinador oficial de l’entitat taronja per a les dues pròximes temporades, fins al final de la campanya 2022-23. D’esta manera, INELCOM allarga la seua presència en la Família Taronja de patrocinadors i col·laboradors a la qual es va unir a l’estiu de 2015, per la qual cosa acaba de començar la seua setena temporada consecutiva fent costat al club.

Com a patrocinador taronja, esta empresa especialitzada en tecnologia tindrà presència en els suports publicitaris habituals: les tanques dinàmiques, les pantalles gegants i el videomarcador durant la disputa dels partits de les plantilles professionals del Valencia Basket, així com la pàgina web oficial o les xarxes socials del Club.

Sobre Inelcom

INELCOM és una companyia tecnològica amb un fort compromís amb els seus clients, que oferix solucions innovadores i de qualitat, buscant millorar la competitivitat, l’eficiència i la qualitat dels serveis.

Es posa en mans dels clients un servei integral que abasta disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i explotació dels equips i sistemes, tenint sempre present com a objectiu protegir la seua inversió.

INELCOM és una companyia global, amb presència a Espanya i Llatinoamèrica, especialista en projectes clau en mà amb més de trenta anys d’experiència en el mercat d’equips i sistemes electrònics.

Informació i Foto: Valencia Basket

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: