Igualtat convoca els Premis a la Innovació a Serveis Socials

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat els premis a la innovació en matèria de serveis socials ‘Amparo Moreno Vañó’, dirigits a les administracions públiques d’àmbit local i entitats del tercer sector d’acció social, amb què es pretén premiar iniciatives que contribueixin a potenciar el model social de la Comunitat Valenciana i reconèixer el treball innovador i compromès dels serveis socials municipals i de les entitats del tercer sector.

A aquests guardons, que es convoquen des del 2018, es podran presentar les actuacions i iniciatives innovadores desenvolupades o en procés d’implementació per les administracions públiques d’àmbit local o per entitats del tercer sector d’acció social a l’àmbit de la Comunitat Valenciana, que representin models de bones pràctiques en el marc de la prevenció de lexclusió social, la protecció a les persones i les seves famílies, lautonomia personal i la promoció de la inclusió.

Els premis s’adjudicaran a les bones pràctiques o pràctiques innovadores en dues modalitats: una per a les administracions públiques valencianes d’àmbit local i una altra per a les entitats del tercer sector d’acció social de la Comunitat Valenciana.

Cada modalitat tindrà primer, segon i tercer premi amb una dotació econòmica de 6.000, 4.000 i 2.000 euros, respectivament, i un quart premi amb una menció especial.

Els treballs que es presentin podran contenir el disseny i el desenvolupament de plans, projectes, programes i actuacions innovadores en matèria de serveis socials, la creació i posada en marxa de xarxes i projectes de treballs col·laboratius o l’aplicació d’investigacions vinculades a l’àmbit dels serveis socials.

En el cas de les administracions públiques locals, també es poden presentar
treballs relacionats amb l’optimització de l’organització i la millora de processos, la introducció de noves figures i perfils professionals en els equips interdisciplinaris, així com la creació d’aplicacions informàtiques que agilitin els processos de gestió.

Els premis reben el nom d’Amparo Moreno Vaño, treballadora social i referent en la implantació i enfortiment dels serveis socials municipals i de les entitats del tercer sector, com a reconeixement i homenatge a tota una vida d’intens i permanent treball i compromís per una societat més solidària i per la dignitat de les persones vulnerables.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 30 de setembre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: