Ibáñez: “Els PGV només satisfan a el Botànic i donen l’esquena a les veritables necessitats dels valencians”

El portaveu d’Economia de el Grup Parlamentari popular (GPP), Rubén Ibáñez, ha assenyalat avui que els Pressupostos de la Generalitat Valenciana (PGV) presentats avui són “uns comptes que només satisfan a el Botànic que donen l’esquena a les veritables necessitats de la ciutadania “.

Ibáñez s’ha referit d’aquesta manera a la presentació de l’Avantprojecte de llei de pressupostos on ha assenyalat que “a les portes de Halloween tornem a assistir a l’truc o tracte de tots els anys de el conseller d’Hisenda, el senyor Soler, que pretén enganyar els valencians amb uns comptes absolutament irreals “.

Uns comptes, ha afegit, de les quals només coneixem que van a comptar, de nou, els 1.325 milions ficticis que després mai apareixen i que es tradueixen en retallades. “Ens ha explicat que són uns pressupostos expansius i l’última vegada que va dir això va ser en 2019 i vam acabar amb retallades que encara avui estem patint”.

“El que sí que sabem és que l’any 19 van existir 11.000 sanitaris menys que el 2015” ha afegit.

En aquests pressupostos, ha afegit, el que engreixa és “l’estructura política de el Consell ja que s’han anunciat dos ens més que haurem de pagar tots els valencians. Mentre el Govern valencià no ha fet ni un sol ajust polític al seu staff els valencians han hagut de fer molts ajustaments socials a la seva vida i aquesta és la diferència de viure en la realitat de l’Botànic i en la realitat que trepitgen els valencians “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: