Huit empreses de calcer de la Comunitat Valenciana participen en la Fira internacional Pure London

Huit empreses de calcer de la Comunitat Valenciana participen, a partir del dia 17 i fins al dia 19, en la Fira internacional Pure London.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que aquesta acció forma part del Pla de Promoció Exterior i ha sigut organitzada per l’Ivace en col·laboració amb Avecal i Shoes from Spain. “Es tracta d’una acció d’imatge del calcer de la Comunitat, amb la qual volem reforçar la imatge i el posicionament d’aquest sector en un mercat estratègic com el del Regne Unit”, ha indicat.

L’acció, que porta el nom Shoes from Spain, Made 4 You in València Region, consisteix en una presentació d’algunes mostres de les 8 empreses participants en un estand de 24 metres quadrats que serà visitat per influencers i periodistes convocats a l’esdeveniment.

Les marques presents en aquesta acció són Mercredy, Wonders, Magrit, Brenda Zaro, Slowwalk, Lola Cruz, Pedro Miralles i Chie Mihara.

L’estand de la Comunitat Valenciana està situat en l’espai dedicat a calcer I complements en la fira londinenca amb l’objectiu de mostrar l’oferta de la Comunitat al públic assistent. L’exposició gira entorn dels segments de Cerimònia i mare de la núvia, Dissenyadors i Sostenibilitat.

A fi d’aconseguir un major rèdit d’aquesta acció, l’Ivace ha creat una landing page específica de l’esdeveniment amb la informació rellevant de les empreses participants, “un element promocional per a aconseguir captar l’atenció del nostre públic objectiu”, ha explicat Climent.

Exportacions calcer

Les exportacions de calcer d’Alacant han aconseguit un valor de 474 milions d’euros en el primer quadrimestre de 2022, la qual cosa representa un increment del 19% respecte al mateix període de l’any anterior.

El Regne Unit, destí de l’acció promocional organitzada per l’Ivace i Avecal, se situa com sisé mercat per a les exportacions de calcer alacantí amb un valor de 23’9 milions d’euros i un destacat increment del 45%respecte al mateix període de l’any anterior.

Els principals destins són França, amb 67,2 milions d’euros i un ascens del 20,4%, seguit d’Itàlia, amb 66,5 milions d’euros i un creixement del 29,7%. Li segueix Alemanya, amb 61 milions d’euros i un ascens del 22,7%. els Estats Units se situa com el quart destí del calcer alacantí, amb 44,6 milions d’euros i un ascens del 22%.

Portugal se situa en cinquena posició, amb 35 milions d’euros i un destacat ascens del 86,86%.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: