Hugo Guillamón (jugador del Valencia CF) “Ens ajuda molt el suport de l’afició a Mestalla, donarem el 100×100 per aconseguir la victòria”

Hugo Guillamón ho té clar: Mestalla marca la diferència. El nostre estadi recupera la 100×100 del seu aforament per al partit que el València CF disputarà aquest dissabte davant el RCD Mallorca i el del planter considera que el suport de l’afició serà clau per retrobar-se amb la victòria.

El suport de Mestalla

És molt important per a nosaltres treure els tres punts, en el nostre camp, amb la nostra gent que segur que va a estar aquí, i anirem a per això, a aconseguir els tres punts, que són molt importants. Juguem a casa, hem de treure els tres punts com sigui i sortir d’aquesta ratxa sense aconseguir victòries. Tenim a la nostra gent que ens va a ajudar i donarem el màxim. Esperem que estiguin amb nosaltres perquè ens ajuden molt quan ens animen. Que no tinguin cap dubte que donarem el 100×100 per aconseguir la victòria.

Volta a l’100×100

Ja pot entrar al 100×100 a animar a Mestalla, que és una cosa molt positiva per a l’equip que estiguin aquí animant-nos i intentarem donar-los la victòria perquè s’ho mereixen. És molt important per a nosaltres sentir el suport de l’afició, que sempre hi és i ens fa guanyar partits. Aquest dissabte tenim un partit contra el Mallorca per canviar la ratxa de resultats i segur que van a ser-hi i ens van a ajudar.

Competir a el màxim

El competir i el exigir-nos a l’100×100 és el mínim que podem donar per treure les victòries que ara no estan arribant, però l’equip ho està donant tot i aquest dissabte no serà diferent. És veritat que tenim moltes coses a millorar perquè se’ns estan escapant punts en les últimes jornades. Potser no estem aconseguint ser el sòlids que veníem sent. Hem de millorar aquestes coses perquè arribin les victòries.

Aprofitar les ocasions

Sabem que anem a crear ocasions cada partit. Algunes vegades no ens entren i això ens ha pogut penalitzar en algun partit, però hem de seguir així, creant ocasions, sent forts defensivament i millorar el que ens està faltant per donar un bon nivell i aconseguir victòries. Aprofitar les ocasions és el que marca la diferència. Hem de millorar en això perquè arribin les victòries.

La polèmica al Camp Nou

Són jugades decisives, que et poden canviar el rumb de el partit. L’àrbitre explica una cosa que després veient el vídeo pot no ser així. Crec que en ocasions així hauria de veure el vídeo a la pantalla a peu de camp. El millor per aclarir els dubtes és que vagi a veure-ho ell mateix. El sentir de tots és que almenys hauria d’haver vist el vídeo. És per al bé de el futbol. Sigui al nostre favor o en contra, en aquestes jugades dubtoses s’hauria de revisar perquè l’àrbitre tampoc té de el tot clar que hagi passat el que ell ha xiulat.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: