‘Hipólito’ tanca una brillant segona setmana del XXIII Festival de Teatre Clàssic de Peníscola

‘Hipólito’ va confirmar en la nit del dissabte els bons auguris amb els quals es va presentar en la XXIII edició del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola. Avalada per la seua elogiada estrena en el Festival de Mèrida, aquesta producció de Maltravieso i El Merlet va aconseguir una unànime aprovació al Pati d’Armes del Castell, amb part del públic posat en peus per a aplaudir aquesta adaptació del text clàssic grec d’Eurípides. Entre els presents que van completar l’aforament permés va estar Ruth Sanz, diputada de Cultura, departament encarregat de l’organització d’aquest esdeveniment anual, amb la direcció de Carles Benlliure.

La versió escrita per Isidro Timón i el també director Emilio de la Vall mescla les arts pròpies del teatre amb la música interpretada en directe i alguns números d’habilitat circense. Amb aquests recursos desenvolupen la tragèdia de Freda, enamorada del seu fillastre Hipólito, enmig d’una fatal interacció entre deesses i humans.

Igual que la resta de les obres representades fins hui, el Pati d’Armes del Castell de Peníscola va registrar un ple complet, dins de les pertinents mesures de prevenció sanitària, com la reducció d’aforament, separació entre cadires prèviament assignades, gels desinfectants i les indicacions per a evitar aglomeracions.

En aquesta segona setmana de programació, el públic ha pogut degustar ‘Celestina, la tragiCLOWNmedia’, per l’Escala de Tisora; i ‘Un musical barroc’, per Projecte Barroc, ambdues també amb gran èxit d’acceptació.

Programació de la tercera, i última, setmana de programació:

  • Dimarts 28 de juliol. ‘Amor fosc (Sonets)’, de Federico García Lorca, per Viridiana Produccions.

  • Dijous 30 de juliol. ‘Buscant Cervantes’, per Castro Romero *Flamenco.

  • Divendres 31 de juliol. Clausura, amb la projecció del documental ‘Gent divergent’, de la Associació-Fundació de Dany Cerebral Adquirit *TENEU de Castelló + espectacle ‘Féi’, per la Fam.

Totes les obres s’iniciaran a les 22.30.

Entrades a la venda en:

https://entradaspeniscola.dipcas.es/entradas/venta.xhtml

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: