Higueras demana a Diputació de Castelló urgència per licitar les obres de l’estació de bombament que permetin tractar les aigües residuals a Pavías

Higueras espera des de fa anys la construcció d’una estació de bombament que permeti tractar les aigües residuals a la depuradora de Pavías. “Els problemes van en augment i la situació ja és molt complicada. Per això vaig demanar personalment al president de la Diputació Provincial que agilitzés aquesta obra perquè per al nostre poble és fonamental”.

Mercedes Giménez, alcaldessa de Higueras, eleva la veu de la seva localitat “en defensa del millor servei pel nostre poble”. El projecte, tal com el PSOE va reconèixer preguntes formulades pel PP l’abril passat, estava previst que es licités i/o adjudiqués aquest mateix any. Tot i això, l’alcaldessa confirma que l’última comunicació sobre això retarda el 2023 les obres. “Cal que comencin com més aviat millor”, reitera.

L’estació de bombament de Higueras ha de conduir les aigües residuals d’aquesta petita localitat fins a Pavías per al tractament correcte. Segons la informació facilitada pel PSOE a Diputació el passat abril, el projecte estava aprovat i pendent de licitació.

Pressupostat en 243.052,29 euros, la infraestructura “ha de venir a resoldre els problemes que cada cop són més creixents al nostre municipi”. Tot i això, tal com reconeix Giménez, a Diputació “ens han transmès que malgrat la nostra urgència, en igualtat de condicions també hi ha altres pobles” i que les obres no començaran fins al proper 2023.

Des d’Higueras, “som conscients que el nostre no és l’únic municipi que urgeix una estació de bombament. Tot i això, és urgent invertir per evitar que problemes que ja són seriosos s’agudiquin encara més”. A l’interior, “els recursos són escassos i les nostres demandes, malgrat que són petites, són vitals per a la població”. Per això, explica Giménez, “demanem que se’ns escolti, que s’atenen les nostres peticions i que es resolguin problemes que per a una localitat amb recursos tan limitats com la nostra és complicat afrontar”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: