Herick Campos participa a la inauguració de la nova oficina Tourist Info Oriola Centre

El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Oriola, on ha participat a la inauguració, juntament amb l’alcaldessa de la localitat, Carolina Gracia, de la nova oficina Tourist Info Orihuela Centre.

Aquesta nova oficina s’ha traslladat del seu emplaçament anterior a la planta baixa de la Casa Consistorial amb l’objectiu de poder oferir un millor servei.

Campos ha agraït la feina de l’Ajuntament d’Oriola i del personal tècnic de Turisme Comunitat Valenciana per trobar “llocs emblemàtics per ubicar les Tourist Info que alhora siguin útils per al visitant”.

A més, ha destacat que “el més important de les oficines de la Xarxa Tourist Info és l´equip tècnic que treballa i dóna forma als diferents productes turístics, generant activitats i fent accions de promoció turística de la ciutat”.

El director general de Turisme ha recordat que al municipi d’Oriola es va inaugurar la primera Tourist Info de la província d’Alacant. En l’actualitat, la localitat compta amb tres oficines Tourist Info: Tourist Info Oriola Centre, Tourist Info Oriola Platja, i Tourist Info Oriola Renfe.

Herick Campos també ha ressaltat que la localitat “és un punt estratègic per al turisme de la Comunitat”, i ha afegit que “és una ciutat multiproducte on destaca el cultural i gastronòmic”, alhora que ha assenyalat que “necessitem que Oriola faci de motor tractor per a la comarca complementant l´oferta de sol i platja amb altres productes”.

Lliurament distintius Sicted

Durant la visita a Oriola, el director general de Turisme també ha lliurat, juntament amb l’alcaldessa, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destinació (Sicted) a les entitats del municipi.

Herick Campos ha destacat que Sicted “és un exemple del senyal d’identitat de la Generalitat, com és la cogovernança”, i des de Turisme “apostem per gestionar amb les destinacions, però també, i sobretot, amb les empreses turístiques, i aquesta aliança és la que conforma el Sicted”.

Campos també ha remarcat que les empreses distingides amb el Sicted “tenen una visió més àmplia del compte de resultats i de la generació d´ocupació, perquè busquen una excel·lència turística”. “Els paràmetres per resultar distingit amb el Sicted són molt exigents”.

També ha incidit que cal realitzar un “constant treball” i establir una aliança entre el sector públic i el privat per mantenir la certificació en el temps”.

Finalment, ha posat èmfasi que la Comunitat Valenciana “és la comunitat autònoma amb més distintius Sicted” i ha que “és un treball conjunt i constant d’aposta per la qualitat”

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: