Herick Campos destaca la feina que exerceix el personal d’informació de la Xarxa Tourist Info “per oferir una experiència global als turistes”

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de la feina que exerceix el personal d’informació turística de la Xarxa Tourist Info, que són “la primera línia de contacte amb els turistes”.

El director general ha lliurat aquest diumenge a l’acte de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) el premi 2021 a les oficines de turisme dels Ports.

Campos ha agraït la feina que realitzen les oficines de turisme i el “servei de qualitat que presten a tota la comarca”. “Treballen de forma coordinada i conjunta per oferir una experiència global a les comarques ia tota la Comunitat” sobre tot tipus de recursos turístics, culturals, naturals o gastronòmics.

També ha ressaltat “l´important paper del CdT de Morella-Els Ports”, que és un espai formatiu però també d´innovació on les associacions poden realitzar les seves pròpies activitats, i des d´on “contribuïm a oferir la formació i qualificació que necessiten els treballadors” .

A més, ha explicat que el primer semestre s’han realitzat 16 cursos i per al segon semestre de l’any n’hi ha programats 17 més.

D’altra banda, el director general de Turisme ha confirmat que el mes de setembre vinent “reprendrem el programa del Bo Viatge”, que compta amb un pressupost proper als 8 milions d’euros, “amb l’objectiu d’incentivar la demanda després de l’estiu ”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: