Guia d’activitats esportives de Castelló per al 4º trimestre del 2017

Informació i foto: http://www.castello.es

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest matí per segon any consecutiu la Guia d’Activitats Esportives que recull tota la informació d’interés esportiu que potencien des del Patronat d’Esports. Aquesta conté les activitats i campanyes destinades tant per als més menuts com per a persones adultes, així com els preus, l’horari i el lloc on es realitzarà cada activitat.

Porcar ha expressat que és una guia important que pretén recollir tot allò que es fa des del Patronat d’Esports i l’Ajuntament de Castelló pel que fa a activitats físiques pensades per a tota la gent de Castelló, més enllà del rendiment o l’elit esportiva. En aquesta línia ha manifestat que “la principal funció i l’objectiu que tenim des del Patronat és difondre l’esport i que l’activitat física i saludable arribe a tots els castellonencs”.

La Guia d’Activitats Esportives acosta a la ciutadania totes les possibilitats esportives que s’ofereixen des de l’Ajuntament agrupant-se segons les edats a les quals van dirigides les activitats, bé siga per a xiquetes, xiquets i joves o per a persones adultes.

Entre les campanyes per a nens i nenes de la ciutat, Porcar ha destacat les campanyes escolars esportives oferides gratuïtament a tots els centres escolars de Castelló com “les jornades d’atletisme escolar, de natació escolar o la campanya de jocs tradicionals de Castelló”. A més ha insistit que “una de les propostes més potents que tenim són les escoles municipals esportives amb una oferta de més de 2000 places, més de 120 grups de 59 centres de Castelló, i que compta amb 19 modalitats esportives”.

Pel que fa a les campanyes dirigides a persones adultes “hi ha activitats per al manteniment físic, la campanya moviments saludables, activitats destinades a la millora de la coordinació i concentració a través del tenis taula o les de preparació al part dins de les campanyes aquàtiques”, segons ha explicat l’edil Porcar.

Tanmateix, el regidor d’Esports ha expressat estar molt satisfet perquè “dins del Patronat d’Esports llancem una sèrie d’esdeveniments col·laborant amb altres àrees de l’Ajuntament i tenen un èxit molt notable com la Cursa de la Dona, Sentim els Parcs, la Mitja Lluna Esportiva o la biblioteca esportiva”.

La guia es pot consultar també a la pàgina web del Patronat d’Esports.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d