González de Zárate: “Defensarem les inversions en matèria d’infraestructures i l’aigua per als nostres regants davant qui faci falta”

El portaveu d’Obres Públiques i Transports del GPP, Joserra González de Zárate ha afirmat que “el GPP i el Consell de Mazón defensarem les inversions que en matèria d’infraestructures necessita el nostre territori i l’aigua per regar els camps. Ara estic segur que reivindicarem davant el govern d’Espanya el que necessita aquesta Comunitat”.

El diputat popular ha assegurat que “en aquests dos mesos s´ha demanat al govern d´Espanya les inversions que mereixem perquè no podem seguir estant en l´últim lloc en execució d´actuacions, com passa en el cas de les rodalies, que es dóna prioritat a Catalunya, mentre es retarden o paralitzen les que afecten la Comunitat Valenciana”

Així, ha destacat que és important “unir i no separar, igualtat i no partidisme. Per sort per a la Comunitat Valenciana s’han acabat els temps en què predominaven les visites, les fotos, però la poca execució. Augmentaven el pressupost, però no executaven res”

“Ara tenim clar que preval el sentit comú i la responsabilitat en la gestió en matèria d’obres públiques, medi ambient i aigua, que és la que no ha tingut el Consell de Puig aquests anys”, ha assegurat.

En aquest sentit, el González de Zárate ha afirmat que “la protecció del medi ambient és perfectament compatible amb el desenvolupament social i econòmic davant dels que ho han utilitzat amb criteris polítics per frenar el desenvolupament i el creixement de la Comunitat Valenciana”.

El diputat popular ha assegurat que seguirem defensant els transvasaments perquè som l’horta d’Europa i no volem ser el desert d’Europa com pretén Sánchez. Volem l’aigua i les infraestructures hídriques necessàries per continuar mantenint l’agricultura i les feines derivades d’aquest sector perquè els que han estat retallant l’aigua provinent dels transvasaments han estancat el nostre desenvolupament i posen en risc el futur de moltes famílies”

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d