Global Learning llança un curs d’expert en ‘Gestió d’aula cooperativa i competències digitals’

Després de molts anys d’experiència en formació i investigació dels millors models i experiències d’aprenentatge i gestió docent a nivell mundial, la Consultora educativa Global Learning, ha llançat el curs d’expert en ‘Gestió d’aula cooperativa i competències digitals’, dirigit a estudiants d’últim curs de Magisteri ia professorat de qualsevol nivell d’ensenyament no universitari.

El curs, que s’iniciarà a partir del pròxim mes de novembre en modalitat semipresencial, pretén formar el professorat en diverses temàtiques relacionades amb el treball cooperatiu a l’aula i les competències digitals. Entre els seus objectius està crear i gestionar una aula intel·ligent; utilitzar estructures d’aprenentatge cooperatiu; treballar amb rúbriques i diferents eines per a l’avaluació; utilitzar diferents espais i organitzar equips; anàlisi de les competències reals necessàries, com per exemple, dominar competències comunicatives i creatives.

D’una forma molt pràctica, els participants també podran realitzar programacions per una aula col·laborativa; programar i gestionar sessions online; conèixer i gestionar relacions en xarxa; i intercanviar idees i construir relacions professionals.

Aquest tipus de formació activa i eminentment pràctica, permet al professor poder aplicar els coneixements adquirits en aules de referència en innovació de la mà de professionals en actiu reconeguts a nivell internacional, que són experts en innovació pedagògica i tecnològica i que imparteixen una formació en una educació avançada, d’acord amb les necessitats reals de la societat actual.

Els assistents a el curs podran accedir a la Borsa de treball de Grup Sorolla Educació, així com a pràctiques avalades per aquest Grup, en centres referents a nivell internacional en Innovació Educativa. A més, aquest curs està certificat per Florida Universitària.

El curs d’expert en ‘Gestió d’aula cooperativa i competències digitals’ començarà el proper mes de novembre i finalitzarà a l’abril de 2021. Són en total 400 hores, que suposen 16 crèdits. El curs està compost per sis mòduls formatius que són els següents: perfil docent; eines per a la gestió a l’aula; eines digitals per a la gestió; programació d’una unitat didàctica en una aula col·laborativa / inclusiva; coaching educatiu i docents; i pràctica en centre.
Les classes presencials s’impartiran els divendres de 15,00 a 20,00 hores i els dissabtes de 9,00 a 14,00 hores; mentre que les pràctiques es realitzaran de dilluns a divendres de 9,00 a 16,00 hores en qualsevol dels tres centres privats d’Grup Sorolla Educació.

Aquelles persones interessades en el curs, poden inscriure a través del següent enllaç: http://cursoexpertouniversitario.global-learning.es/, a el mateix temps la consultora educativa també ofereix la possibilitat de connectar-se a les seves Open Day Online per conèixer millor el seu curs expert.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: