Generalitat i Ajuntament oferiran a Castelló servei 24 hores de TRAM i autobús durant el Cap d’Any i els dos caps de setmana previs

TRAM de Castelló i els serveis de transport de l’Ajuntament de la ciutat ampliaran l’oferta que presten habitualment amb motiu de les pròximes festes nadalenques i oferiran servei nocturn ininterromput durant Cap d’Any, així com els dos caps de setmana previs.

La col·laboració entre la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament de Castelló ha permès dissenyar un servei que garanteix en aquestes dates la mobilitat en transport públic dels castellonencs.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador ha destacat “l’esforç que s’està fent des de la Generalitat per oferir a través del TRAM d’Castelló un servei de transport de qualitat, com a alternativa eficaç al vehicle privat, i que sempre està present en aquelles ocasions que ha de reforçar la seva presència com a Magdalena, estiu o ara per Nadal “.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha subratllat que “l’actual cooperació entre administracions està contribuint a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”. En aquest cas, ha afegit la primera edil, “suposa una aposta per millorar també la seguretat viària en unes dates en què les sortides nocturnes s’intensifiquen per les festes nadalenques”.

En aquest sentit tant el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo, com el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, han explicat que “els horaris previstos permeten reforçar el servei d’autobús (L1 i N-1 entre el Ciutat de Castelló i l’Hospital General) i TRAM de Castelló “. Així, per primera vegada operaran amb servei 24 hores dos caps de setmana al desembre, i el Cap d’Any que l’any passat ja va comptar amb aquest servei especial. A més, l’autobús del Grau per Germans Bou també funcionarà amb servei ininterromput durant el Cap d’Any. Els serveis previstos es donen a conèixer a través d’una campanya que porta el lema de ‘En Nadal Deixa el cotxe a casa. TRAM i BUS 24 hores ‘.

D’aquesta manera la L1 Ciutat de Castelló-Hospital General i la nocturna N1 així com el TRAM d’Castelló tindran servei 24 hores els dies 15, 16, 22, 23 i 31 de desembre. “Aquesta és la primera vegada que es presta servei 24 hores els dos caps de setmana previs a la Cap d’Any, quan es concentren bona part dels sopars habituals d’aquestes dates, i per descomptat també durant l’última nit de l’any”, han subratllat diumenge i Simó.

El TRAM d’Castelló també tindrà serveis especials els dos divendres i dissabtes previs al dia de Nadal. La resta de l’any funciona en horari nocturn els divendres i dissabtes fins a les 3.00 del matí amb sortides cada hora, però els dies 15, 16, 22 i 23 hi haurà expedicions extra cada hora fins a les 8:00 del matí amb sortides a les hores en punt des del Grau ia la mitjana des del Raval Universitari. La freqüència durant el Cap d’Any serà cada mitja hora.
La connexió amb el Grau també es reforçarà per Cap d’Any amb la línia d’autobusos que connecta la plaça Borrull amb el Grau, que tindrà expedicions extra amb sortides cada 40 minuts durant tota la nit des de les 23:00 fins a les 6:20, enllaçant amb el seu servei habitual.

Amparo Marco ha aprofitat per reconèixer la sensibilitat en matèria de transport de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix ​​María José Salvador, amb mesures com la millora de la freqüència del TRAM de Castelló, la connexió sense transbord des del Raval Universitari fins a la platja a l’estiu o la millora de la freqüència de la línia d’autobús per Germans Bou, que des d’aquest dilluns passa cada 20 minuts.

Aquest dispositiu especial es suma als que ofereix el TRAM d’Castelló de manera habitual els caps de setmana com a part de la política de promoció del transport públic que desenvolupa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix ​​María José Salvador.

Els horaris previstos estaran disponibles i es podran consultar a les parades de la xarxa, així com en la pàgina web del TRAM d’Castelló http://www.tramcastellon.com i l’Ajuntament de Castelló, secció mobilitat.

 

Informació i Foto: http://www.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: