Gemma Fajardo García pren possessió del seu càrrec com a nova secretària autonòmica de Justícia

La nova secretària autonòmica de Justícia, Gemma Fajardo García, ha pres possessió del seu càrrec en presència de la consellera de Justícia, Interior i Administracions-ció Pública, Gabriela Bravo, i de la resta d’alts càrrecs de la Conselleria.

Fajardo García és doctora en Dret i professora titular de Dret Mercantil a la Universitat de València. En ella codirigeix ​​el Màster Oficial de Economia Social i és la secretària d’l’homònim programa de doctorat d’aquesta institució-ció acadèmica.

Fajardo García també és investigadora de l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social i Cooperativa i responsable de l’Àrea Jurídica de el Centre Internacional d’Investigació i Informació sobre l’Economia Pública-ca, Social i Cooperativa. Ha participat en els processos d’elaboració i re-forma de diverses normes de cooperatives de la Comunitat Valenciana i de la Comunitat de Madrid; així com de la Llei d’Economia Social i de la Llei de Societats Laborals i participades.

La nova secretària autonòmica de Justícia ha publicat nombrosos llibres, ar-tículos, conferències i impartit diversos cursos de doctorat i postgrau, tant a Espanya com a Europa i Llatinoamèrica.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: