Fundació Diagrama, NBN23 i TAU Castelló avancen amb el bàsquet

Informació i Foto: Tau Castelló

L’empresa tecnològica NBN23 ha arribat a un acord amb la Fundació Diagrama per signar un acord de col·laboració que els vincularà la Xarxa Nodus amb l’objectiu de fomentar la inserció sociolaboral dels joves, que posteriorment tindran possibilitat de fer pràctiques en el TAU Castelló. Els destinataris d’aquest conveni són aquells atesos al centre ‘Pi Gros’ de Castelló, que depèn de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta unió, els joves podran formar-se en l’ús d’un dels programaris amb més futur en el món del bàsquet i és que l’arribada de l’acta digital ja s’ha obert un lloc en el mercat. Cada vegada són més les competicions que compten amb aquesta eina que permet recollir a l’instant totes les estadístiques ia més provocarà que els partits comptin amb un avantatge fins ara inexistent, la immediatesa.

La formació, en una primera fase, consistirà en el coneixement i ús de l’aplicació NBN23 per poder recollir tot el que succeeix en un partit de bàsquet. Posteriorment, els joves participaran activament en la recollida de dades durant els partits de TAU Castelló de LEB Or; per així practicar amb proves reals.

A més d’aquesta formació, NBN23, donarà material informàtic per a l’ús formatiu i d’oci positiu dels menors que es troben al Centre, i roba esportiva per a l’equip de bàsquet, Avancem Junts, format pels mateixos usuaris. És doncs, una iniciativa tremendament interessant ja que aporta als joves una formació que pot suposar una nova via de desenvolupament laboral. A més, es tracta d’una eina socioeducativa on poder abordar múltiples valors com el treball en equip, la companyonia i un estil de vida molt saludable.

Pel president del TAU Castelló, Luis García, “aquest acord a tres bandes és molt important per a totes les parts, ja que tots potenciarem certes àrees de les nostres entitats i reforçarem la nostra feina. D’altra banda, estem molt orgullosos d’anar de la mà de la Fundació Diagrama per la nostra estreta relació amb ells i amb NBN23 que és un referent tecnològic en el bàsquet que ens pot ajudar molt en el futur “.

A l’acte també van estar presents Javier Bosch, CEO de NBN23; José Miguel López, director de Comptes; i Miguel Bullón, director de vendes globals; l’esmentat Luís García i Antonio Ten López, president i entrenador del TAU Castelló, i dos jugadors de l’equip, Kyle Rowley i Charles Nkaloulou. Per part de Fundació Diagrama van acudir Daniel Navalón, director nacional d’Intervenció Socioeducativa de la Fundació; Alberto López, coordinador de Centres i Programes de la Fundació a Castelló; Rubén Simó, director del centre ‘Pi Gros’; i Gonzalo Fabregat, coordinador de Programes d’Inserció a la Comunitat Valenciana, que a més van acompanyar als responsables de l’empresa i l’equip al llarg d’una visita guiada per les instal·lacions del centre.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: