FRESCA! finalitza el seu espai familiar FRESCORETA! amb el circ de Faltan 7

Recta final del festival FRESCA! de l’Institut Valencià de Cultura, que el dimarts 24 d’agost, a les 20 hores, acomiada la seua programació familiar, emmarcada a l’espai FRESCORETA!, amb l’espectacle de circ ‘Express’ de la companyia Faltan 7.

La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit: “FRESCA! està demostrant que el circ és una disciplina viva capaç de continuar sorprenent i seduint els grans i els menuts. El festival està arribant al final i tanquem el nostre espai més gamberro, FRESCORETA!, amb ‘Express’, un espectacle fabulós que a més va obtindre el Premi FETEN 2019 al millor espectacle de carrer. Un luxe, sens dubte”.

‘EXPRESS’ és un espectacle fresc en què es conjuga l’humor amb diferents disciplines circenses i en què destaca la presència dels portés acrobàtics femenins, a més de tècniques com la perxa xinesa, la bàscula, els equilibris i el ‘clown’.

L’espectacle va guanyar el 1er Premi Circada Off-2018, a més dels premis Teatro Alameda, Cirkorama i Unía. En 2019 van aconseguir el Premi FETEN (Feria Internacional de Teatro para Niños y Niñas) al millor espectacle de carrer.

La companyia Faltan 7 naix en 2017 i està formada per 8 alumnes de la 15a promoció de l’Escola de Circ Carampa de Madrid (2014/2016). Després d’acabar els seus estudis decideixen continuar treballant junts i crear el seu primer espectacle: ‘EXPRESS’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: